Rowniez podjade :) tylko prosze sie nie smiac ze stanu mojej alfinki bo dopiero czesci zabieram :)
Printable View
Rowniez podjade :) tylko prosze sie nie smiac ze stanu mojej alfinki bo dopiero czesci zabieram :)
Może być 18.00
no to do jutra o 18
Dzieki wszystkim za spotkanie,bylo milo i mysle,ze niedlugo znow sie zobaczymy, ale juz na grillu :D pozdro!
Czy ktos mógłby polecić dobrego i niedrogiego lakiernika w okolicy?
Podpinam się pod pytanie kolegi powyżej ;)
Ja niestety pracuje do 18, dodatkowo autko mam trochę rozbebeszone bo wyjmuje gaz (prace końcowe) + do wymiany egr.
Będzie jeszcze ciężko przez jakiś czas ze zlotami jednak jak dołącze to alfka będzie igiełką ;)
W Gogołowicach jest lakiernik u którego malowaliśmy 2 auta, cen ni znam ale robote robili perfekt, ciężko było rozpoznać malowane elementy.
- - - Updated - - -
W Gogołowicach jest lakiernik u którego malowaliśmy 2 auta, cen ni znam ale robote robili perfekt, ciężko było rozpoznać malowane elementy.
My potrzebujemy tylko nakładki na progi polakierować, bo Ka-Ka planuje założyć latem. Jakieś konkretne namiary? Np. numer tele?
http://firmen.pl/m-32.htm Adres lakiernika.
hej Alfoholicy! jak słoneczko raczy nas nawiedzić, może zorganizujemy jakiś dwudniowy spocik? ognisko, kiełbaska, piwko.....doborowe towarzystwo :) czy padłyby jakieś propozycje miejsca na taki zlocik ? / niestety nie znam okolicy :( / jak zbierze się "drużyna Alfistów" mogę zająć się organizacją / byle nie byłoby to jak w przypadku spotu na kręgielni, gdzie właściwie do ostatniej chwili nie było pewne kto i czy będzie /. to jak spróbujemy się zorganizować?
skusiłbym się ale tak na grilla, dwudniowy odpada :(
JA jestem za :) JAk bedzie ladna pogoda to mozna z namiotami wyskoczyc, ognisko itp :) Jak gdzies blisko to np rokitki :)
ja bylbym bardziej za jakims wyjazdem weekendowym w gory :)
tam gdzie stara stacja pksu , po lewej stronie garazy i do samego konca
Cześć wszystkim ! Dawno się nie widzieliśmy niestety :( Co do wyjazdu jestem za ! Tylko po sesji ( po 10 lipca ) akurat się ciepło zrobi :) Moja propozycja to Sulistrowiczki koło Sobótki ( http://www.sulistrowice.eu/ ) Wyjazd w granicach 100 km okolica fajna, domki nie są najgorsze (byłem tam na rajdzie Jeepa) i nocleg za śmieszne pieniądze (35zł/noc w domku 4os. ). Blisko do Sobótki gdzie można się zaopatrzyć we wszystko co trzeba :D Na ośrodku można wynająć dużego grilla tzw. "integracyjnego" :) Do tego ja mogę poprosić kolegę żeby zrobił naklejki spotu pamiątkowe no i można ogólnie rzucić temat na forum to może zrobi się z tego zlot :) co Wy na to ?
Kiedyś tam byłem na zlocie klubu fiesty, fajna miejscówka :) Ja bym się pisał :)
Proponuję założyć nowy temat i rozpropagować. I to niekoniecznie na dolnym śląsku.
A może ktoś z was by się skusił:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...sna_2013r.html
ja proponuje po 7 lipca :)
7 lipca bede wracal z baltyku :P
witam:) nowa Alfa w Lubinie :) 159 pozdrawiam
Witam,witam nowego uzytkownika:)
Witam witamy ! To jak Panowie i Panie spotkamy się coś czy nic ? Przy okazji poznamy nowego klubowicza :)
Ja jestem tyle ze jeszcze pare dni jestem bez auta :Dnadal sie sklada :D wiec moze czym innym przyjade :D
- - - Updated - - -
Ja jestem tyle ze jeszcze pare dni jestem bez auta :Dnadal sie sklada :D wiec moze czym innym przyjade :D
Witam nowego w naszym gronie :) sobota tam gdzie zwykle pasuje??
no to gdzie :) ?
zazwyczaj parking tesco około 18, ja będę dopiero w okolicach 18:30
Moze i ja bede ok 18 :)
to ja też prawdopodobnie wpadne :)
Jak się wyrobię to wpadnę z moim brudasem :P
Mnie tym razem nie będzie, bo nie ma mnie w Legnicy :/
no to była nas czwórka i one trzy.
Ka-Ka, musiałeś się minąć ponieważ jak przyjechałem gdzieś około 18:30 to już Alfy stały.