ja nadal się piszę! :)
Printable View
ja nadal się piszę! :)
Byle nie było pogody jak ostatnio;) Przy słonecznej chętnie wpadnę, przy deszczu tylko jako obserwator.
Jako że samochód już mam a i częstochowa niedaleko, jeśli nie będzie to 5 październik (wesele ;/), też się chętnie piszę
Dobre wiadomości się szybko rozchodzą :) chętnie wezmę udział w imprezie. Można by otworzyć listę z zapisami.
I ja sie chetnie pisze :)
Info jest takie, że miejsc ubywa strasznie szybko .. aby zarezerwować tor potrzeba zaakceptować regulamin i wpłacić na konto Automobilklubu Częstochowskiego 800 zł (standard) .. w tamtym roku płaciliśmy po imprezie ...
wolne terminy:
wrzesień - 29
październik - 5, 6, 27
.....
10 samochodów to po 80 zł każdy ... jak to widzicie?
- - - Updated - - -
musi się odbyć naprawdę szybka akcja z naszej strony bo te terminy, które podałem mogą już być nieaktualne ..
Czy ktoś może napisać jaka nawierzchnia tam jest? Gładko czy nie? Porównując choćby do Kielc?
nawierzchnia jest taka, że da się śmigać :) gdzieniegdzie są nierówności ale bez dramatu ... rok temu moja 164 bokiem latała na zakrętach :)
robią tam co chwila niezłe imprezy np. DriftDay .. ciągle tam ktoś jeździ i terminarz toru jest napięty bardzo ...
gorzej poza torem .. raczej trzymał bym się toru ;)
- - - Updated - - -
proszę o szybkie decydowanie się bo czas goni :)
Poproszę wpisać mnie na listę. I 3voQ tez chętny.
Z tego co pamiętam to tylko jeden zakręt trzeba jechać normalnie bo są na nim dziury, dalej nie przypominam sobie żeby gdzieś było coś godnego uwagi. No i oczywiście trzeba obowiązkowo jechać asfaltem, pobocze to duże prawdopodobieństwo kłopotów:)
To jak juz tu wszyscy jesteście - wybierzcie termin Wam pasujący ;P
Dla mnie każdy ale z wiadomych powodów lepszy wrzesień, większe prawdopodobieństwo ładnej pogody.
Mnie tez wpisuj na listę termin obojętny tylko 27 Pażdziernik przypomina mi zeszłoroczna sniezycę
- - - Updated - - -
Mnie tez wpisuj na listę termin obojętny tylko 27 Pażdziernik przypomina mi zeszłoroczna sniezycę
Niech będzie cokolwiek przed sniegami i poproszę bez deszczu :)
Przy ~0*C i marznącym deszczu/śniegu też było fajnie:)
mnie prosze dopisac do listy:) co do terminow jeszcze nie widzialem swojego grafiku ale jakos ogarne
nie pozostaje mi nic innego jak założyć za wszystkich ... obym tylko sam tam nie jeździł :D 800 zł piechotą nie chodzi :D