Czerwona w NH ?... że też ja jej jeszcze nie widziałem... ;)
Witaj :)
Printable View
Czerwona w NH ?... że też ja jej jeszcze nie widziałem... ;)
Witaj :)
Witam! Grafitowa 159 SW 2.4 Jtdm na zimowych osiemnastkach KR ...WV. Pracuję na Zabłociu a mieszkam na Bielanach.
Cześć,
Czarne MiTo 1.4 155KM na rzeszowskich blachach, codziennie pomykam z Krowodrzy na Zabierzów i z powrotem.
Witam Wszystkich Alfisti z Krakowa i okolic! Od początku grudnia śmigam jasno grafitową Alfą 159 na fabrycznych alu 16"- po zimie plany na lepsze i ciemniejsze klimaty kół ;)
Melduje się prosto z Krakowa :D
I ja się melduję ;)
W tygodniu Skawina, w weekendy najczęściej Kraków-Nowa Huta :) Czasami Myślenice i okolice. Czarna Alfa 156 1.9 jtd :)
Pozdrawiam!
Pierwszy post i od razu w spisie krakowiaków ;)
Witamy...
Widzę, że w Krakowie i oklicach sporo Alfisti :) tylko czemu o spotach tak mało się pisze??
@sdero nie pierwszy ;) Na FB dłużej siedzę ;) Tu na ogólnym się nie witałam, bo nie lubię z "powietrzem" :P
dyma3 mam wrażenie, że większość Alf na ramkach to przypadek... może dlatego??
Noooo MagdaM, jak ty nas jak powietrze.... ;)
Ożesz Ty orzeszku nie "przekręcaj" mojego Nicka bo ja się tu ukrywać miałam :P
Ha! Wiedziałem :cool:
...o Smoleńsku też wiele wiem :cool:
Co środę o godz 19 parking przy CH Krokus, pietro I.
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Witam jak by ktoś planował jakiegoś spota w weekend dajcie znać.
Te spotkania co środę w Krakusie dalej aktualne?
Si signore
Siemanko, 156 1.9jtd TKA77G* blu cosmo met, ramki obowiązkowo!
Kazimierza Wielka, czasami bywam w krk, pozdro! ;)
Witam. Czarne GT tablice TSZ. Często w okolicach kapelanki. Pozdrawiam
Witam . alfa spider 2.0 v6 TB ciemny granat perła . obecnie Kempten DE ale często Proszowice Kraków .
To i ja się przywitam :)
''czarna'' 147 z Proszowic na KPR99N*, oczywiście z rameczkami, często Kraków i okolice, także do zobaczenia :)
Kraków NOWA HUTA - AR 145 Srebrna (KR 9007X) powrót po dłuższej przerwie z nowym lakierem :)
Witam tutaj link do grupy Alfaholicy Małopolska i Podkarpacie https://www.facebook.com/groups/294659394017543/ proszę o dołączanie na FB może wspólnymi siłami uda się organizować jakieś większe zloty samochodów marki Alfa Romeo :)
Pozdrawiam Michał
Czołem, czarna KR***WC, rejon matecznego, Łagiewnik, Ruczaju.. Pozdrawiam wszystkich :)
Witam,
Prawie czarna 156sw TI KMY... Myślenice-Balice, Czarna 159sw TI KMY... Myślenice-Głogoczów. :)
Kto wczoraj jechał GT około 13 na rejestracji TSZ**** na Monte Cassino a potem odbijał na Kapelankę? :D
Witam. Kraków-Krowodrza Czarna 145 1.6 boxer, Czerwona 145 1.4 boxer :)
Widziałem widziałem :D
Tym razem pozdrawiam srebrną 156 SW w oznakowaniu 157 spotkaną na opolskiej :D
Witam, od niedawna srebrna 156SW TI blachy KWI czesto swoszowice, kurdwanow, okolice matecznego
pozdrawiam
Witam:))) Czarna 147 Kraków tu i tam...
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Witam . Czarna 156 JTD 16 V . Od tygodnia na parkuje na Azorach :)
Witam. Srebrna 156, codziennie okolice Prądnika / Nowej Huty :)
Witam ponownie. Już srebrna 159, doszły ramki więc już oramkowana :). Jak wyżej - głównie jeżdżę w okolicach Prądnika (Olsza, Azory, Ugorek) oraz Nowej Huty. A 156 na razie stoi pod blokiem ...
To zapraszamy jutro 19:00 parking real od strony BP
Witam!
Okolice Skawiny - czarna 159 SW blachy WR...R
Kraków - NH Granatowa 156 KR...TV