I jak panowie robimy jakiś spot przed świętami?
Printable View
I jak panowie robimy jakiś spot przed świętami?
Jestem za. :)
Proponuje 11 grudnia.
Wstępnie jestem za
jak nie zlinczujecie nowego to mogę wpaść;P
No to jak 159 będzie to ja muszę ją zobaczyć. No i może GT wreszcie się pojawi???
czarny sedan:)11 akuratnie mam wolne to mogę wpaść
No 11 to dobry termin. :)
Też śledziłem ten temat ale nie widziałem tego auta w Sączu
Ja widziałem obydwie :P Co prawda ta z którą jest ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=YWEiQksJ_sQ była rozwalona ale miała służyć za dawce do drugiej bardziej "cywilnej" wersji. Powiem wam że ta V 6 po odpaleniu robiła wrażenie! Szkoda że kolega się nie odzywa... Chyba że jak się spotkamy na spocie to pojedziemy opatrzeć czy jeszcze to stoi koło jego domu.
Witam wszystkich jeszcze nie mam ale szukam -pozdrawiam
A kuchenkom gazowym tam wolno podjeżdżać? :)
Powołaj się na mnie:cool: Czy to ktoś sprawdza???
No to teraz jeszcze godzinę ustalić. :)
Ja jestem za 18tą.
mi też pasuje ta 18:)
Niech będzie 18ta. Paweł_NS nie stała twoja alfa czasem dzisiaj rano na Tarnowskiej pod PZU? Bo jeśli tak to wcale mi się nie podoba, dużo ładniejsza jest 156.
Nie no żart taki fajna, ładny kolor i alu.
---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Ale co to tylko 4 alfy? Chyba jest trochę więcej z NS na forum.
Mi wkońcu też może sie uda wpaść :]
tyle kurde po NS się przemieszczam i jedynie ciągle widzę tą 159 z komisu na przeciwko MCdonald co ma gościu do sprzedania, ciągle nią śmiga po NS, (ciemnoszary sedan, z ciemniejszymi felgami)-swoją drogą tylko debil mu to weżmie w tej cenie z tym co to auto ma, nie było mnie trebor tam- najdłużej stałem wczoraj rano w okolicach skarbówki
albo w takie godziny się wbijam...co nie zmienia faktu że cieszę się że większość polaków woli auta z grupy VAG, dzięki czemu modele AR nie są jeszcze tak opaczone
Pewnie tak bo ja coraz więcej Alf widuje.
Trebor wiesz może kogo to zatrzymali????
http://nowysacz.naszemiasto.pl/artyk...l#czytaj_dalej
Ja codziennie rano jadąc do pracy mijam 2 srebrne 166 jedną na KNS drugą na KLI i Brere, trzecia 166 stoi na parkingu niedaleko mnie. A jeszcze na mojej ulicy widuję klona mojej alfy :) Azzurro Fantasia jest mało w ns chociaż więcej niż mi się wydawało. :)
Azzurro Fantasia jest też u mnie na osiedlu ale w stanie tragicznym;/ właściciel nie dba o to auto ani w 1%
No ja nad swoją pracuję i powoli doprowadzam do stanu używalności. Pierwsze kwestie techniczne. Potem drobne popraweczki. Już udało się uzyskać stan stabilny. :) W wakacje zrobiła 1000km na węgrzech i bardzo ładnie się spisała. :)
Znam chłopaków od dziecka to gówniarze z Dąbrówki, w szoku jestem co im k**** odbiło. Nie mają 20 lat jeszcze.
---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:08 ----------
Mój młodszy brat się z nimi kumpluje, normalne chłopaki, podobno mieli jakieś długi ale żeby zadźgać nożem.
I jak tam panowie z tą niedzielą??? Bo coś mało zainteresowanych.
no ja potwierdzam:)
Niedziela 18ta potwierdzam.