Ludzie, może jest ktoś z Wrocławia lub okolic, kto w normalnych pieniądzach dorabia te klucze?
Poniżej 800 PLN nie znalazłem. Trochę boli. A do kolegi Kykv trochę jakby za daleko, choć ofertę ma całkiem przyzwoitą na tle pozostałych :)
Printable View
Ludzie, może jest ktoś z Wrocławia lub okolic, kto w normalnych pieniądzach dorabia te klucze?
Poniżej 800 PLN nie znalazłem. Trochę boli. A do kolegi Kykv trochę jakby za daleko, choć ofertę ma całkiem przyzwoitą na tle pozostałych :)
Przecież nie musisz do niego jechać, możesz sie dogadać na konkretny dzień i wysłać kurierem.
To i tak w optymistycznej wersji zajmie co najmniej trzy dni. Auto uziemione, a do pracy poza miasto dojeżdżać jakoś trzeba..
Przecież możesz wysłać samą tę część z elektroniką, a przez ten czas korzystać z grota.
Mam pytanie czy idzie na nowo zakodować kluczyki które zostały usunięte. Mam kartę kodową klucz matkę i możliwośćć podpięcia pod komp. Kluczem matką idzie przeprowadzić kodowanie auto odpala ale po pewnym czasie immobilajze blokuję odpalanie
Idzie, ja umiem, ale robota nie opłacalna. Nie wiem czy jakiś sprzęt to robi z automatu.
Lepiej, szybciej poprostu dokodować kolejny, a te "Stare" zostawić w rozliczeniu :)