hey, potrzebuje termometru zew. bo na komputerze mi temp. wariuje i kratke nawiewu prawą obok komputera, wszystko do alfy romeo 156 2.4 jtd 110 kw sportwagon 2003r.
Printable View
hey, potrzebuje termometru zew. bo na komputerze mi temp. wariuje i kratke nawiewu prawą obok komputera, wszystko do alfy romeo 156 2.4 jtd 110 kw sportwagon 2003r.
Rozrząd do Gtv AR16201 - cały zestaw + pompa wody oraz pasek balansujący. Jaka cena?
Witam
może to drobnostka z porównaniem postu wyżej ale ostatnio doskwiera mi pewien bardzo poważny problem tj. najprzyjemniejsza rzecz w zimowe poranki czyli bez ściemy podgrzewanie fotela potrzebuje takiej części tanio a o to nr tej cześci 183589680 ktokolwiek widział ktokolwiek wie proszę o pomoc
Witam,
potrzebuje łożysko koła przedniego Alfa 159 1.9Jtdm 16V 150Km wersja ti, sedan.
Mam miske olejową do sprzedania alfa 156 2,4 jtd 2003 o info i foto prosze na nr. tel. 511542870
Szukam drzwi przednich lewych do 159 -uszkodzone,porysowane Może ktoś chce posprzątać garaż chętnie takie kupie;)
Potrzebuję łożysko lewego koła przedniego do AR 159 2,0 JTDM 2009 rok SW
Witam. Proszę o podanie cen wszystkich poduszek zawieszenia silnika do Lancia Lybra 1.9 JTD
Cześć. Do GT 2005r potrzebuję uchwyt wewnętrzny lewych drzwi. W mojej ktoś kiedyś tak nieumiejętnie demontował boczek, że przy zaślepce są brzydkie zadziory od wkrętaka. Może ktoś wymieniał boczki i przypadkiem została taka część. Na allegro widzę tylko całe boczki. Czy taki uchwyt do GT pasowałby od 147?
Witam, potrzebuję komplet lub jeden głosnik niskotonowy pod DPS do Alfy 166. Dziękuję i pozdawiam
Witam potrzebuję maszt antenowy do alfy 159 dokładnie taki jak ten:http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62 tylko bez anteny z góry dzięki
Witam szukam czujnika obecności wody w filtrze paliwa do AR 147 1,9 JTD z 2003 roku , albo filtr z w/w czujnikiem Pozdrawiam
Witam pilnie potrzebuję przegub zewnętrzny lewy alfa romeo 166 2000 rok 2.0ts
wysłano z domowego telefona ;)
Witam potrzebuje nakładek na lusterka do alfy 147 albo czarne albo srebrne ! :) Pisać na PW PILNEEE
witam potrzebuje pompe paliwa w zbiorniku do alfy 1.9 jtd z 2000r na terenie szczecina najlepiej i jak najszybciej ! prosze zostawic w pw jakis namiar na siebie dziekuje!
Witam
Zrobiłem przekładkę w swojej Belli z 1.6 na 1.8 :D z tego powodu zostało mi trochę części z 1.6 120km przekładka była robiona u mechanika, który jest dobrze znany części Alfaholikom z tego forum J
Mowa jest o:
Głowica a dokładniej
- 2 wałki ( ssący z wariatem świeżo po regeneracji J)
- Popychacze
- Kompletna głowica z zaworami
Miska olejowa
Tłoki z korbami
Mowa tu o częściach, które są praktycznie nowe ponieważ robiłem je parę miesięcy temu o reszcie silnika nie piszę ponieważ nie mogę ręczyć za nie czy są ok w razie pytań podaję nr Tel. 886738288
P.S. Z tego co przeczytałem w Regulaminie to mogę tego typu ogłoszenie zamieścić jeśli jest inaczej to proszę o info SPRAWDŹ
Witam
Potrzebuje sprzęgło do 156 1.9 8v 2004 115KM bez dwumasy. Jaka byłaby cena?
Witam,
Potrzebuję tylnego zderzaka do Alfy 156 Sportwagon po lifcie. Proszę o info czy będzie on do zdobycia i po jakiej cenie.
Pozdrawiam.
do 156 2001r:
-wahacz gorny prawy (najchętniej vema z kalamitką)
-łączniki stabilizatora tył
-łączniki stabilizatora przód
-tuleje stabilizatora przód
-tuleje stabilizatora tył
-tulejka przednia lewego dolnego wahacza
Witam potrzebuję kompletne sprzęgło + dwumasa Alfa 147 1.9jtd 16v 150fps
Hejka. Potrzebuję pilnie kompletny mechanizm wycieraczek z silniczkiem na przód w 100% sprawny do 156 2002 rok (środek po lifcie). Nie wiem czy jest taki sam jak przed liftem. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Witam
Potrzebowałbym następujących części do Alfy Romeo 159 2.4 JTDm ZAR93900007046028 i chciałbym zapytać o ich cenę:
- uszczelka podszybia - grodzi nr chyba taki 50 508 334
- zaślepki maskownicy fotela w kolorze beżowym to ma chyba nr 156072559
- dywan beżowy pod to miejsce gdzie jest fotel kierowcy
- boczek drzwiowy prawy przód
- filtr przeciwpyłkowy węglowy (dobry)
- czujnik presostat jest taki na przewodzie klimatyzacji. Chyba muszę go wymienić, bo koło niego czy z pod niego wydobywa mi się zielonkawy odczyn
panel klimatyzacji trójstrefowej w tunel środkowy (chcę sobie dołożyć)
- gałka zmiany biegów z wersji TI z czerwonym przeszyciem
- kierownica z wersji TI z czerwonym przeszyciem
- nie wiem czy można jeszcze kupić oryginalne czerwone zaciski przód i tył z wersji TI na tarcze przód 330mm (wiem, że są to z przodu Brembo)
Potrzebowałbym również informacji jakie części musiałbym zakupić do tego aby założyć do swojej alfy xenony (oczywiście oprócz lamp) i jakie byłyby tego ceny. Czytałem na forum , że trzeba jeszcze jakieś poziomowanie przód i tył założyć. (spryskiwacze już mam założone) Jeżeli by Pan w wolnej chwili mi takie coś przygotował to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam serdecznie
Witam potrzebuję kompletne sprzęgło Alfa 147 1.9 JTDm 16v 150 KM
Osłona przeciwsłoneczna lewa Alfa 156 lift i uszczelka do bagaznika sedan lift .
Kompletne sprzęgło + koło dwumasowe Alfa 147 1.9 JTDm 8v 120KM
Prosze o cene kompletnej lewej półosi do 156 jtd 16v '04, włącznie z kielichem.
Chłodnica do 156 2.0 TS Selespeed '00/'01
komplet amortyzatory + sprężyny do 156 2,4 150km rok 2002r.
Witam. Potrzebuję następujące części do AR 159 2007r.
- kompletny przedni zderzak (w ogóle nie było przy zakupie)
- lewy reflektor
- przedni lewy błotnik
- lewa strona drzwi (przednie i tylne z szybami, wnętrze tzn tapicerke mam ok)
- maska.
Interesuje mnie cena części, nr VIN mogę podać na PW.
Potrzebuję przewód wspomagania od chłodniczki do maglownicy
Alfa romeo 147 1,9 Jtd 115Km 2004r
o taki:
https://lh5.googleusercontent.com/-u...25C3%25B3d.JPG
Witam.
Potrzebuje nagrzewnice do Alfy 166 2.4 JTD
Klamki zewnętrzne lewe do 155 :(((((( i błotniki tylne (lewy/prawy)
tapicerke skorzana do AL GT bananowy kolor badz po FL dwukolorowa
Potrzebuję komputera / sterownik silnika do Alfy 159 1.9 jtd 120km.
Poniżej zdjęcie z numerami jakich szukam:
Załącznik 119870
mail: dawid.siuta@poczta.onet.pl
Obudowy lusterek alfa 159 TI satin sprzedam. http://allegro.pl/show_item.php?item=3949216093