Raczej tam pracuje, bo w piątek też tam wisiał dłuższy czas.
Printable View
jaboleq twoja twarz była mi jakby znajoma jeszcze z czasów jak miałem fiata brave ale nie byłem pewny więc też nie zagadałem :(
pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki GT-ka na biało czerwonych ramkach :) nr rej. KR.. dzisiaj rano około 6:30 na DK 94 w kierunku Katowic okolice Bolesławia
Pozdrawiam czarną GT na ramkach widzianą dziś rano ok. 7 na skrzyżowaniu Andersa i Stella-Sawickiego (stałeś na światłach do skrętu w Stella). Jechałam w przeciwnym kierunku ale chyba mnie nie zauważyłeś :confused:
@lukaszOLK również pozdrawiam:) Mocno spóźniony do pracy, zauważyłem tylko znajomą bryłę i ramki, nawet nie zwróciłem uwagi skąd jesteś, także dobrze, że napisałeś. Szerokości i do zobaczenia na drodze:)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 sw chyba po lifcie. Na światłach przy statoilu ok 18.30 próbowałem zwrócić na siebie uwagę silnikiem ;)
Pozdrawiam widzianego dziś o godz. 6:55 kierownika w czarnej 159 na ramkach, wyjezdzajacego z ul. Na Kozlowce w ul. Wlotowa :)
Pozdrawiam kolegę i koleżankę z białej 156 na ramkach z tablicą KRA... Chyba się nieźle uśmialiście, bo w pierwszym momencie Was nie zauważyłam, machałam do koleżanki, którą podrzucałam, dopiero po chwili zauważyłam, że obok mnie stoi AR :) Ale potem już machałam do Was :)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 widzianej dzis wczesnym rankiem w Izdebniku :)