Napisał
szymam
Pozwolę się sobie nie zgodzić, odebrałem dwa tygodnie temu nową trójkę i sporo ludzi się ogląda, dostałem nawet kilka kciuków w górę.
Niestety, sprzedaż i podejście sprzedawców w Warszawie (nie wiem jak w Polsce) jest tragiczne. Chyba z racji młodego wieku zarówno Bołtowicz jaki i Carserwis mieli na mnie totalnie wylane. Dostałem kilka kalkulacji leasingu, pozdrowienia w mailu i na tym się kontakt z reguły kończył, na odpowiedzi na maile zdarzało mi się czekać tydzień i dluzej, nikt nie chciał mi tego samochodu sprzedać, Giulię dostałem do pojeżdżenia najdłużej na godzinę, przy dwóch dniach wypozyczenia w Volvo i BMW. Jak napisałem jednej sprzedawczyni z Carserwisu, że drogą eliminacji wacham się już tylko między Giulią, a 330, to napisała mi tylko, że ma nadzieję, że zdecyduje się na Alfę. W BMW dali mi po tym samym mailu większy rabat i kilka gadżetów do samochodu. O doradztwie w finansowaniu i jakiejkolwiek rozmowie o ofercie ostatecznej nie było mowy. I szkoda, bo na prawdę chciałem Giulię...