100% racji. Trochę niezrozumiale napisałeś.
Printable View
Nie wiem jakim cudem wam wchodzi tylko 4.3 czy też 4.4 litra oleju. Mnie wchodzi 4,9 litra i jest pełny stan :)
Jak czytam o wyjmowaniu oleju górą i wlewaniu oleju z beczki to mi się nie dobrze robi. :blink:
to co im mialem powiedziec zesrajcie sie,a olej ma byc spuszcozny??Nie wymienialem u znajomego mechanika, a na serwisie olejowym.Jeszcze moze napisalem, ze zalalem olej z beczki??
Hej, czy ktoś z Was może kupował w fiat-autoparts olej Olej SELENIA WR 5W40 bo jakoś dziwnie tanio a nie wiem czy brać.
Jeszcze dziwniejsze jest to że 5L kosztuje 151,11 zł a 2L tylko 41,73 zł. Mega tanio. W Polsce się za tyle nie znajdzie.
Szkoda tylko że zwiększyli tera limit do darmowej wysyłki. Ale z kompletem filtrów się uzbiera.
A ile ma wchodzić oleju do silnika 1.9, nie dziwne, że Tobie do 2.0 wchodzi inna ilość oleju. Do 2.4 wchodzi jeszcze więcej, a do Audi V8 prawie 9l. I co z tego ??
A co masz przeciwko olejom z beczki ? Bo tego to już całkowicie nie rozumiem.
Spoko, omnibus jakiś się znowu trafił i wszystko wie lepiej jak widać.
Wszystko masz ok.
Pablo,a jak jest w ogole z tymi olejami z beczki bo mi odradzali jakos??W sumie i tak bym nie zalal z beczki bo tego akurat nie maja, nie wiem czy gdziekolwiek maja.Pewnie maja tam gdzie jest popularny.Ile olej z beczki jest mniej wiecej tanszy od opakowania bo nigdy nie pytalem.Zawsze zamawiam to co mnie interesuje i tyle.