:D było zimno ale jak zawsze wesoło:) Weronika normalnie chyba te opary zadziałały bo sie tak uśmiałam ze hej..:D:D
Printable View
:D było zimno ale jak zawsze wesoło:) Weronika normalnie chyba te opary zadziałały bo sie tak uśmiałam ze hej..:D:D
heheh no nie rozpracowały :D ale umówily sie na degustacje:D:D jak tylko zalatwisz nastepną:) wystarczyło wczoraj powąchac i juz było godnie:D więc myśle ze jednak bedzie jakas wzmianka w tvp nastepnym razem...:D GTA i tak jezdzilo ponoc na czerwonym...:Di nie tylko ja...:D
poza tym Piotrek był cos niewyrazny wiec nie mozna go było jeszcze dobijac i zabierac gruszuni:P
Nie powiem kto za kim śmigał na 3 czerwonych po Bielsku :D Ledwo potrzymały kilka minut i takie rzeczy...degustacja będzie głośna :P
Właśnie Piotrek nie zapomnij się pochwalić czy stracisz pamięć czy nie po tym "likierze" :P
i skąd ja dzisiaj wezmnę:D takiego kotleta na obiad coby Magiera nie marudził ze mały:D??!! chyba udamy sie do straznicy bo tam ponoc jakis kucharz dzis gotuje:Di ma kotleta:D
---------- Post dodany o godzinie 14:43 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:42 ----------
hahah ja nic nie wiem:D nie pamiętam:D:D:D to działa hahha
tej degustacji to az sie bac ...:D
---------- Post dodany o godzinie 14:47 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:43 ----------
Kłatro mi dzis obiecał ze przez święta wydzierga spodniczke dla misia ferrari:D szuka partnerki dla nowego pupila:D:D
Ponieważ mój miś ferrari zna upodobania Kłatro co do pupili ze strachu zawinęło kieckę wskoczyło do swojego GTA i poszło spalając 40 litrów :P Klątwa przeskoczyła na ferrari :D Wróci, jak Daniel będzie miał do zaproponowania odpowiedniego dżentelmena pupila :P
Co? Ja tylko się byłem zapytać jaką świnkę kupić, żeby znowu nie zdechła, a i tak wyszedłem z Penigrą:D
A może wy się znacie na zwierzątkach? 1,5r temu znalazłem w internecie i książkach że świnki morskie żyją 8 lat, więc nie wiem czy mnie wtedy oszukali czy ja się nią źle zajmowywałem:P. Bo w sumie nie dostałem instrukcji do niej.
A teraz do sedna, szukam:
-małe zwierzątko
-ma nie srać
-nie szczać
-nie piszczeć w nocy
-bawić się wtedy jak ja chce
-jeść 2-3 razy w miesiącu (wszystko drożeje, a nie mam czasu karmić)
-zapadać w sen zimowy
Chyba się nie nauczę zajmować żywymi stworzeniami, więc nastepnym razem Gosiu, nie pobudzaj mnie jakimiś "Peni coś tam". Tym bardziej, że nurtuje mnie instrukcja TEGO: "żel nakładać na penisa partnera...":stop: LIGAR, czy TY to widzisz?:D