hah no właśnie przez chwilę się zastanawiałam nad tym PKE, ale nie byłam pewna, ani na tyle dociekliwa żeby sprawdzić na forum :))))
Fotki super, ładnie się Alfa prezentuje w zimowej scenerii. Pozdrawiam :)
Printable View
dzisiaj o okolo 11 rano na orlenie ( rondo kolo Mcdonalda) kto byl w granatowej alfie 156? widzieliscie jak mojemu kumplowi nie udalo sie popisac w bmw, ja bylem jako pasazer :):):)
w weekend ponowna próba zebrania sie w ustce czy nie ?? jesli mielibyśmy jakieś zdjęcie robić to najlepiej zebrac sie na miejscu o 15 zeby było jasno
ja odpadam
ja bede w koszalinie z sob. na niedziele, i niewiem czy zdarze.
dopiero gdzieś w połowie marca moooże się pojawię na jakimś spocie- poligon drawsko
pozdro
Panowie pytanie o niedzielne spotkanie pod MC pytam, gdyż poznałem nowego Alfiste, Pana który jeździ Alfą 156 i pracuje w hurtowni motoryzacyjnej, zaprosiłem więc na spotkanie, nie wiem czy przyjedzie, ale spotkać się i tak by warto było. Proszę o zapisy.
Ja postaram się zajechać na chwilkę...
---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 11:24 ----------
Jednak mnie nie będzie...
Rodzinka się zjechała i nie dam rady...
Może w tygodniu wyjdzie coś z tymi zdjęciami w Ustce.
Niestety nie dziś.
witam wszystkich, po mojej dlugiej nieobecnosci... mialem sporo pracy nie mialem nawet kiedy pomyslec o samochodzie.. mam nadzieje ze wszyscy sa niezmienionej formie fizycznej swojej jak i aut... spotykacie sie pod makiem ? czy pod casta tak jak was ost. raz spotkalem ?