hehe, a ja myślałem ze się jakieś dzieciaki bawiły :) lol :) fajnie ze się podoba :) pozdrawiam
Printable View
hehe, a ja myślałem ze się jakieś dzieciaki bawiły :) lol :) fajnie ze się podoba :) pozdrawiam
czy to ktos z forum parkuje swoja 155 czarna na os.Kazmierzowskim? tak przy okazji ktos sie zarazil wirusem Alfy na mojej wiosce:D bo zakupil 155 super czyli w sumie sa juz 3 Alfy:D
pozdrowienia dla mrutyny ktory prowadził tak wciągającą rozmowę telefoniczną że zauważył mnie dopiero jak go strąbiłem na dachu Galerii Krakowskiej :D i pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 mijanego na Aleji Pokoju, mrugnąłem światełkami i popatrzyłem się jak mijałem bo akurat skręcał do M1 ale chyba był troche przestraszony i nie wiedział o co chodzi:) i pozdrowienia dla kierownika czerwonej 145 na blachach KTT widzianej na parkingu pod Plazą :)
serdeczne pozdrowienia dla dwóch 147-ek :)
jedna czerwona widziana wczoraj na ul.Bocheńskiego w Katowicach
druga błękitna na rej SO.... widziana na parkingu przy Cinema City na Gliwickiej w Katowicach :)
pozdrowienia dla kolegi lenny który był w niedziele w CSIR pk na czyżynach:D
troszke pogawędzilismy i namówił mnie żebym się tu zalogował....
PS. Piękna Bella odrazu mnie zauroczyła;)
pozdro dla gościa w czerwonym Spiderze na blachach ST napotkanego dziś ok 16 pod mc Dolnaldem w Tychach
Scoobi :D ja byłam pod Mc Donaldem w Tychach o 17 :D i mnie nie widziałeś:D :P
no niestety godzina za późno :D
POzdrowienia dla kolegi z niebieskiej 155, którą wypatrzyłem dziś o 18 na rondzie kotlarskim. Bardzo ładnie wyglądała mokra od deszczu . :)