A czy zuzyty magiel moze wydawac jakies dzwieki?
Printable View
A czy zuzyty magiel moze wydawac jakies dzwieki?
Ja jeszcze myślałem że to te opisywane przewody paliwowe ale u mnie to raczej nie one...
Czołem Koledzy,
W mojej 159 1.9 16v kierownica ciągnie strasznie w prawo. Generalnie prawe zakręty moge pokonywac z puszzona kierownica:-) kierownica mam wrażenie ,szarpie w prawo, powyżej stówki da sie jechać ale ogólnie to nie jazda. Koła ok. Pytanie czy to maglownica czy coś innego ale co? Jestem ciekaw waszej opinii.
Z gory dzieki.
P.S. Płyn uzupełniony jest max, sitko w zbiorniczku czyste, chociaż on sam stary model..
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
Sprawdz opony (stan) pewnie sa dupniete, bo zakladam ze cisnienie sprawdzales :)
Sent from my iPhone
Wiesz co gumy co sa ok ale na wszelki wypadek jutro założę slicki:-)
Obawiam sie jednak, ze to będzie maglownica:-(
Mi tez sciaga ale to na 100% opony mimo tego ze wygladaja ok, rowny bieznik, nie zczochrane a jednak cos im dolega
Sent from my iPhone
Tutaj nie tylko ściąga ale szarpie lewo-prawo..
A to jednak cos mechanicznego
Sent from my iPhone
Takie mam przeczucie.. To co miał ktoś podobne doświadczenia?
podpowiedzcie moi drodzy: miałem ubytek w układzie wspomagania, uzupełniłem płyn. Pojeździłem kilka miesięcy i ponowny ubytek. Dolałem płynu. Zerknełem jednak pod samochód a tam po stronie kierowcy obok przedniego lewego koła z takiej gumowej maszety cieknie sobie płyn. Sądze, że to ta jednka maglownica. Jakie mogą być koszty naprawy? Wymieniać na nową czy też jakoś regenerować?