Póki co okazało się, że to problem z elektrowentylatorem, a konkretnie jego masą - teraz tylko ją znaleźć ;)
Printable View
Póki co okazało się, że to problem z elektrowentylatorem, a konkretnie jego masą - teraz tylko ją znaleźć ;)
no to o tym wlasnie mowie :)
Błąd: Zasilanie elektrowentylatora przerwa lub zwarcie do masy? :D
Tak, działa! :D
wisisz piwo :P
a pozniej popraw sobie kostke przy regulatorze na przycie grodziowej i zabezpiecz :)
- - - Updated - - -
Tu masz winowajce:
Załącznik 95881Załącznik 95882Załącznik 95883
159 kuracja
zdjąłem
- rozrząd
- kolektor ssący, który zregenerowałem*- listwa, klapy wirowe, ogólne czyszczenie
- czyszczenie egr
- czysz. przepływki
- czysz. zaworu over.
- czysz. czujki doładowania
- czysz. odmy
- zmiana paska, napinacza, pompy
- zmiana opon na letnie
- zmiana filtra powietrza- (nigdy więcej w takich warunkach)
- jeszcze delikatna korekta w mapie
- po wszystkim wypalenie dpf
to wszystko na podwórku pod domem:D
a najlepsze było to, że na początku źle założyłem pasek- jednak obracając kołem zam. udało mi się delikatnie zatrzymać na jakimś zaworze:D:D
do weloo- program wygląda na dobry, bo po tych operacjach samochód nie do poznania... startuje jak rakieta, brak błędów i podejrzewam, że będzie bliski 190KM
o czyzby nowa dziewiatka na podkarpaciu??Sprzedales Crosswagona??Wrzucaj fotki pokaz no ja
Wymiana kolejnej skrzyni kolejnego sprzęgła płyny oleje.... górne wahacze po raz nie wiem który:P Do tego kolejne gumy na stabilizatorze. Malowanie podszybia... No i ogólnie wymiana wszystkiego co stuka puka i piszczy:) Aaa i nowy olej Valvoline plus filtry. Ponadto konserwacja itd itd... Czyli kupa kasy a niunia od 2 tyg nie jezdzi...