Jeżeli tyle wytrzyma to jak dla mnie nieźle:), mi dwa razy nawet tygodnia nie wytrzymały, od razu po wyjeździe z warsztatu stukały... A nie były to jakieś TRW kupowane na allegro...
Printable View
no dobra ziomale to krótka piłka , co polecacie z zamiennika z własnego doświadczenia? bo juz mam mętlik w czaszce:confused:
No teraz to się wysypie worek z zamiennikami :)
o to chodziło , może coś uda mi się wyłowić ?:)
z faktów i mitów....
Jeśli koniecznie chcesz zamiennik to szukaj coś najtańszego(pewnie wszystko wsio to samo jakościowo), masz gwarancję roczną i przez ten czas powinien dać o sobie znać albo i nie;) w każdym razie średnio cena połowę niższa od ori, to też nie ma co szukać rewelacji.
Ile teraz kosztuje oryginał w Polsce?
700 w ASO przedlift :rolleyes:
Ło panie...Byłbym się kawą udławił. Za Harta dałem 210, jak padnie w przeciągu roku to nawet lepiej niż jak po roku. Jeśli po roku to wielkich strat nie będzie i można by tak ze dwa razy jeszcze włożyć i dopiero cena się zrówna. Nie ma to jak pozytywne myślenie;)
Dodano po 3 minutes:
Może poprawią za jakiś czas te TRW, dziwne że np do 156 da się zrobić dobrze i do innych marek także a do 159 nie.
..zakładał ktoś może Meyle?
Sprzedawca na motointegrator mi polecał ale ostatecznie skusiłem się na oryginalnego.