jak będę się wybierać na Rzeszów to wcześniej zapytam :)
Printable View
jak będę się wybierać na Rzeszów to wcześniej zapytam :)
Pozdrawiam kierownika Alfy GT (chyba kolega "silvador")
widzianego dzisiaj koło 16 w Przeworsku
pomachane- odmachane:D
Pozdrawiam kierownika Alfy GT (chyba kolega "silvador")
widzianego dzisiaj koło 16 w Przeworsku
pomachane- odmachane:D
kogo czarna GT widzialem pod kosciolem Ducha po 14??Stanalem juz pod Jubilatka,obrocilem sie i czarnulka jechala
weloo widziany dzisiaj koło 8 w Przeworsku koło Orlenu na wylocie na Rzeszów
Oo, nie widzialem Cie :)
Pozdrawiam
Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Zjechałem Ci na prawy koło Orlenu
ale nie jechałem swoim tylko służbowym
Serwis New Holland
AndrzejGP widziany dzis kolo 16:30 w Kozlowie
stalem w korku przed wiaduktem w przeciwna strone zasloniety jakims dostawczakim, tez w ostaniej chwili zobaczylem
Pozdrawiam wszystkich widzianych dzisiaj :
w Dębicy-chyba ze trzy Alfy (na pewno jedna srebrna jak moja)
w Rzeszowie kilka (jedna też taka jak moja)
Nie pamiętam numerów bo było Was za dużo :)
Galaxy Core
Pozdrowienia dla czarnej 147 (w ramkach) wyjeżdżającej w stronę Dębicy ze Straszęcina.
Pozdrowienia dla właściciela czarnej/ciemnej 156 z klubowymi ramkami zaparkowanej obok ronda przy Marszałkowskiej dziś ok. południa. Stałeś akurat obok samochodu jak przejeżdżałem rondem.
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 159 2.4 sedan widzianego 5min temu na obwodnicy kolo makro
i z tego co zauwazylem to chyba byl to kolega thelion, right? :>
xaxvix dzis sie nie popisales rano - a tak mi sie spieszylo do pracy, liczylem ze ktos wpusci :/ :( - pzdr
Pozdrowienia dla srebrnej 147 jechała za mną koło kauflanda?. Mrugnąłem awaryjnymi. Czyżby xaxvix leciał za mną? tako koło 19 godzinki.
pozdrawiam policjantow ze srebrnej 159 ktorzy kierowali ruchem kolo PDP
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156SW (RMI z ramkami), który skręcał dziś rano po godz. 8 z lubelskiej w staromiejską jadąc od centrum.
Z kim się dzisiaj mijałem koło Polifarbu w Dębicy? Szara 156 RMI. Pomachane, odmachane:) Pzdr
kto dzis stal pod Raj-em ok.18:30 szara 156 SW na RMI z ramkami??
czy to ktos z Forum dzis rano mi machal z bordowego Lanosa w Grabinach?
Kogo dziś pozdrawiałem koło 14 na krakowskiej. Leciała jakaś ładna srebrna.
Masakra co jakiś czas strasznie to forum się "wiesza" trzeba długo czekać :)
Cieszy mnie, że twój super sprzęt śmiga. Pytam tylko czy inni maja problemy z połączeniem co jakiś czas przymula stronka.
Ale nie pisz głupot jak nie znasz historii. Nie było czegoś takiego jak piszesz.
Było coś takiego jak 386 ale to było i386SX i potem DX386. A co to takiego to sobie poszukaj. Miałem przyjemność na czymś takim pracować :).
Jak by ktoś potrzebował instalkę win 3.1 ( na dużych dyskietkach ). Trzymam bo to rarytashttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...lies/smile.png
Czarna AR 159 2.4 z forumowymi ramkami widziana na zaporze w okolicach południa. Pozdro
Dzięki :)