Ja tam ostatnie Twoje machanie nazwałbym próbą potrącenia na pasach, ale nich Ci będzie :D
@koziro -> eMka jest dziewczynką, więc pisząc do niej "taki" tylko bardziej ją znerwicujesz ;)
Printable View
dziekuje panu z alfy 166 w legnicy na piekarach za wlozenie za wycieraczke ulotki komputerowej diagnostyki silnika alfa romeo :P :) widziany z okna :P
Widziany peenbe. Dzięki za przysługę i czekamy co dalej z tym fantem.
Czekaj, czekaj... Już ja zgłoszę gdzie trzeba, jak tu Gosię psychicznie molestujesz ! :D
---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:06 ----------
Dzisiaj ok. 18.30 na Krakowskiej (prawie przy Niskich Łąkach) mijana bordowa 155 DW z ramkami (jechała w kierunku centrum). Mrugałem, machałem, ale kierowca chyba mnie nie zauważył :(
Pozdrawiam :)
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...tml#post877199
---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:40 ----------
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...tml#post871244
Właśnie za oknem widzę 159, ładna bananowa skóra, full opcja. Rejestracje SWD na ramkach klubowych.. na "parkingu" przy Wojdyła Business Parku na muchoborskiej.. pewnie ktoś od nas z firmy i się nie chce przyznać :P
Dziś jechałem Krakowską / Opolską za bardzo ładnym CROSSWAGON'em na blachach FG... Bez ramek, ale auto dosyć rzadko spotykane :)
Mrugnąłem, ale reakcji brak :(
Hej...widziana dzisiaj AR Gulietta ciemna w Złotoryi. Mijaliśmy się koło Orlenu około 21.30. Światełka były, łapki też. Pozdrowionka !
Jakieś 2 dni temu widziałem stojącą na Traugutta bardzo ładną,czarną 147 SZ1766A - kojarzę ją chyba. Czyja to ? :)
Pozdrawiam kierownika jasnoniebieskiej 156 DOL mijanej już drugi raz w Świdnicy na 1 maja tuż po pracy, czyli tuż po 15:00.
Dziś koło południa chyba mijana koło Niskich Łąk 145 SCI... z ramkami - mrugałem i nic :(
Koło 18:30 wymienione pozdrowienia z kierowcą 156SW (jasny błękit chyba, albo srebrna) na blachach OB... (ulica Krakowska / Opolska jak zwykle :)).
Pozdrawiam :)
To tak: Dziś koło 18:20 na moście Grunwaldzkim czarna 147 na ramkach, z początkiem rejestracji DW 147 (nie wiem czy to zamawiane czy tak się trafiło ;D). Stałem na przystanku i tylko mi mignęła.
Jakiś tydzień temu mijałem koło Hotelu Plaza kanarkową Alfę 145, machnęliśmy sobie ręką :) To ktoś z forum?
Notorycznie widywana (od pewnego czasu) w Opolu 156 1,8 TS- w kolorze mojej belli, rejestracja OP5.... Czy właściciel może trafił na forum?
Pozdrowionka dla widzianej dzisiaj pod QF na koło Legnickiej około 21 zielonej 145 DOL ... i czarną 159 DWR ... którą często pod Quattro Forum
czwartek - już prawie tradycyjne spotkanie z alfą Mumina ;) Tym razem stały zupełnie obok siebie. Zdjęcie mam, jak zgram to wstawię :)
piątek - ok 9:30, spod Korony wyjeżdżała ciemna 147 i wbijała się w Krzywoustego. Mrugnęłam kierunkami, nie wiem czy kierowca zauważył.
Widziana Alfa 156 FL czarna DJ***** pod budynkiem B5 na terenie kampusu PWR. Pozdrawiam i może jutro zorganizujemy jakiś mini spot studentów zaocznych alfaholików?
Trasa Legnica Złotoryja dziś czarna 147 łapki były, kawałek dalej 159 na tablicach PSL ... Błyskanie widziałem z daleka :) odwzajemnione machnięciem :) i na koniec 156SW taka jakaś niebieskawa na DOL ...... jednak tu chyba nie było reakcji :)
Dziś około 10:30 w Chrząstowicach błękitna bodajże 156, kolega machał ręką :)
To ja to ja:)jechałem zony<hannah> bellą:) Zapraszamy na zlocik w czerwcu temat widziales:) Ładna ta Twoja Alfeczka
A to przepraszam,ale rameczki zauwazylem:)milo,milo:)
Pzdr. dla kolegi który mi dziś machną na światłach w Kudowie.
Pozdrawiam Kierowców i Panią Kierownicę z mojej trasy Legnica - Wałbrzych - Legnica (6:00 - 8:00);
Srebrna 156 DJA pod Lidlem w Jaworze :)
Czarna 156, widziana między Dobromierzem i Świebodzicami na DB (chyba) - mignięcie z Bravo GT (dzisiaj dupowóz miał dzień pracy) mogło być postrzegane lekko radarowo :)
Czerwona 147 DJA w Świebodzicach (jechałem na tyłku aż do Wałbrzycha - "tyłek Alfy, nie Pani") - nadmienię, że Pani za kierownicą mocno wciskała gaz :)
powrót:
Jawor DJA2V ? 156;
No i Pan w Legnicy wiśniową 156 (ze skrzydłem) na blachach DB - miast skrzydła, czas zainwestować w głośnomówiący :/
Miłego dzionka i mocnego buczenia ! :)
mały OT - kto sprzedaje http://otomoto.pl/alfa-romeo-155-C24292061.html ??
wczoraj ok 17:15 na legnickiej przy ostatnim groszu widziany Lucek_Łukasz. Trąbiłem, machałem i nic a stałem...obok Ciebie:)
Pewnie basy tak waliły, że nie słyszał nic :D