ja moge żreć ;] hahah trzeba poczekac moze ktos sie zbierze ;] ja od trolla krzeslo musze zapieprzyc tzn pozyczyc :P
Printable View
ja moge żreć ;] hahah trzeba poczekac moze ktos sie zbierze ;] ja od trolla krzeslo musze zapieprzyc tzn pozyczyc :P
i ktoś grilla musi podrzucić :)
to jak jutro ? obzeramy sie czy nie ?
A co stawiasz? :D
niet ;] ja biedny jeż ;P
Może, jakbyś zaczął pracować a nie przeglądał dziennie trzysta stron Wiocha.pl, to byłoby lepiej :D
teraz lece ryjbuka od samego konca i jestem na 1058 stronie :D. ja pracuje . tylko ze kolezanka idzie do domu :( ale co do grilla to moze ktos cos wymysli. ja prawie spie :P
Ja byłbym za grillem. O ile będzie pogoda oczywiście. Tylko sam żadnego nie posiadam, więc ktoś musiałbym przywieźć.
- - - Updated - - -
I jakkby ktoś wziął lapka i podpiął pod moją Alfę, to byłbym bardzo wdzięczny :)
Załącznik 69249
a tak pozatym, smiales sie z miesnego jeża? przynamniej byl wypasniejszy :D
http://republika.pl/blog_zg_4731180/...tr/bocian4.jpg
czy ktos bedzie mial lapka i kabel ze soba dzis?
byłoby fajnie, jakby ktoś wziął. też bym chętnie skorzystął. podobno Piter ma, tylko czy weźmie?? :P
no nic, podjade, moze akurat ktos bedzie mial sprzet dzis ;)
Un skrzideł ni mo, poloz na gruba i jak pizło, to się ostoł bez skrzideł... :P
Dzis przy wyjezdzie z parkingu mozna bylo zauwazyc popis zwrotnosci naszych alf ;)
I dzieki dla Pitera za podpiecie sie do kompa :)
krzywda a co sie dzialo ?
Tobie sie udalo na 1 raz wykrecic przy zjezdzie z parkingu tylko ;)
az takie kaleki z was sa ? :P
@jez - zapodales sobie juz znaczek na przod? ;)
to objezdzajcie na okolo tam jest taki kraweznik naprowadzajacy :P w sumie chyba ktos kiedys mial racje aby zrobic taki mini tor zrecznosciowy hahahahahahha
@falcon - przypomniales mi ale narazie nie bo mokro jest :S
takie proste pytanie, jest możliwość aby sciągnać darmowy fiat ecu scan?
:)
O żesz ty brzydki, niedobry, niegrzeczny, piracie jeden ty, jak tak można??? :P
Podobno na torrentach można znaleźć, może na jakimś pebie...?
Multi ecu scan, a wiec nowsza wersje FES sciagnac mozna chocby ze
strony producenta http://www.multiecuscan.net/
Nastepnie znalezc mozna loader do niego umozliwiajacy pelne nieograniczone uzycie w internecie, choc jest to nielegalne, wiec nie polecam, polecam kupno licencji :p
Ewentualnie radą lub witaminką do MES służę na PW
Nie no, jasne, że nikt tego nie używa. Kolega exyx pytał czysto teoretycznie, a my udzielamy mu informacji :P
Kojarzy ktoś stojącą od ok 2 lat alfę 164 TS na ulicy Dąbrowskiej nieopodal Kerfura? Jest w tragicznym stanie, aż chciałbym kupić ją za sumę adekwatną do stanu (cała blacharka i zewnetrzne plastiki do roboty, podwozie rude, silnik "jest" zawiecha po takim postoju tez min spręzyny i elementy gumowe, koła wiadomo, o dziwo bardzo przyzwoicie zachowane szyby i wnętrze, stosunkowo czyste, niezniszczone i tapicerka bez otarć). Ktos wie jak ske dobrać do takiego auta? Osiedlowy pijaczyna wiedzial tyle co i ja gdy go pytalem o alfe.
Załącznik 69597
Watpie zeby ktos dal odpo skoro nawet lokalny pijaczyna ktory wrósł w ławkę naprzeciw alfy nie wie nic o wlascicielu, ale i takcto zrobie. Przydalby sie ktos z dostepem do CEPIKu;)
Koledzy kiedy i gdzie się spotykacie w środy? Chciałbym się pojawić ze swoją Bellą ale nie doinformowany jestem ;)
Real Krokus na Bora-Komorowskiego. Srody, godzina 19. Parking "Krokusa" od strony BP -badz gdy deszcz, 1 pietro parkingu zadaszonego wjazd rowniez z tej strony male rondko :) Piter wyreczylem Cie :)
Dzięki za info postaram się w tym tygodniu do Was dołączyć jak wyrobię się z zakupami bo we czwartek wyjeżdżam do Czech ;)
Zapraszamy :)
TO i Ja dziś w końcu zawitam :) bo od dłuższego czasu się wybieram (chyba od sierpnia :P) i ciągle coś mi wypadało ale dziś będe na 1000% :)
A mnie chyba dzisiaj nie będzie, Alma Mater nie daje spokoju :P
Widzę ,że jako pierwszy jestem w domu więc też pierwszy będę z postem na forum. Ogólnie wielkie dzięki za miłe spotkanko dziś naprawdę fajnie się rozmawiało. Nawiązując do spraw poruszanych dziś na spocie opony i części piszcie na PW. to tyle do następnego razu...
ja rowniez dziekuje, fajnie bylo ale moglobyc wiecej.