Pozdrawiam Pana w ciemnej alfie na klubowych ramkach, który jechał za mną i się przyglądał, koło godziny 16 w Gliwicach - skręcałem z Bojkowskiej na parking dawnej kopalni "Gliwice" - tam gdzie teraz nowe budynki stoją.
Printable View
Pozdrawiam Pana w ciemnej alfie na klubowych ramkach, który jechał za mną i się przyglądał, koło godziny 16 w Gliwicach - skręcałem z Bojkowskiej na parking dawnej kopalni "Gliwice" - tam gdzie teraz nowe budynki stoją.
Pozdrawiam czarną GT (SPS...), z którą mijalem sie w Rajsku koło 8:00 - łapki były :)
Pozdro dla czarnej 166 w Piekarach Śl. koło ronda ..jechałem na rondzie i byłem bokiem
więc nie mogłem mrugnąć ..aa był kolega zbyt daleko żeby łapką machać :P
PS.
kurde... te 166 to mają mega prezencje ;)
pozdrowienia dla czarnej alfy 145 widziałem ją jak toczyła się do świateł na ul. chrobrego za samochodami na rajd:)
Kto zaparkowal czarne MiTo z ciemna felga przy Placu Wolnica? Na klapie naklejka klubowa :)
Pozdrowienia dla kierownika AR (byłem trochę rozkojarzony, ale jeśli się nie mylę 156) spotkanego na Piłsudskiego w Rudzie. Łapka była.
Pozdrawiam dla kierownika 159 o numerze ST.... jadącego w stronę szczyrku około 19 :) Pomrugano :)
Pozdrowienia dla GT, widzianej na ul. Wincentego Pola w Katowicach :)
Załącznik 24063
Mam nadzieje ze to jest GT od nas :),
a ja pozdrawiam siwą 166 piątek a4 kierunek Katowice ok 13 tej ja zjechałem za realem na na 86 ty na kraków ( a chciałem sobie oszczędnie pojechać :P ale wiem że ktos mi alarm nastawił na 2 paki :) hehe )
pozdrawiam srebrną 166 na ksenonie mijaną koło 19:30 w Auschwitz'u kole targu.
Pozdrawiam Nietyxa, pomachane odmachane :D
Pozdrawiam kierowcę srebrnej? błękitnej? ALFY 147 SM 47... , za którym miałem przyjemność jechać z Mysłowic aż do zjazdu na Warszawę ...
@Falcon40
To ja byłem :)
Tak, po Wojtku.
Niestety, tutaj z parkowaniem jest tragedia :(
Trzeba liczyć na farta.
A ja pozdrawiam kierownika/czke oliwkowej 147 mijanej na moście w Skawinie. Zdarzyłem jedynie ramki klubowe zobaczyć na mruganie i łapkę nie było czasu. Była za to łapka na trasie Częstochowa - Wieluń ze 145 mimo że kierownik/czka chyba nie zrzeszony/a :D To by było na tyle po wycieczce wczoraj Skawina - Częstochowa - Wieluń i spowrotem i krótkim postoju w Częstochowie na Placu Wieluńskim no chyba, że mnie ktoś widział :D
W końcu ktoś mi pomachał :D
Pozdrowienia dla kierowniczki w srebrnej 156 dziś ok 7.55 przy realu w dg, pomachane,odmachane z uśmiechem :) aż lepiej poniedziałek w pracy zleciał :D
pewnie moja siostra he he
Pozdrowienia dla Pani w czarnej GT mijanej dzisiaj na trasie Łaziska Mikołów , a także dla Moniki która mijała mie dziś koło chałpy :) łapki były
A ja pozdrawiam panów policjantów w 159 stojących przy Dąbrowskiego w Oświęcimiu, ale pewnie i tak tu nie zaglądają. Następnym razem dam im wizytówkę :)
Tak, tak! Trzeba ich zapisać do klubu!
Pozdrawiam kierownika srebrnej 145 spotkanego dziś około 14 w Chrzanowie na siennej, który mnie przepuścił jak wyjeżdżałem z bocznej uliczki:)
Ja bym chcial pozdrowic w kolege w Alfie Kombi (nie zerknalem dokladnie na model bo w ostatniej sekundzie dostrzeglem ramke z tylu), ale w charakterystycznym takim jasno zielonym kolorze w Zabrzu na moscie przy Korfantego ok godziny 18 :)
Ja stalem w korku, wiec chyba on mnie nie zobaczyl :)
pozdrawiam panią kierownik prowadzące Mito! o numerze SPS ;p jadąca od Czechowic do Pszczyny ;P
Pozdrowienia dla Brery, spotkanej w Kozach, ale prowadzonej przez kierownika:)
Pozdrowienia dla Kuli`ego w Sosnicy dziś rano :)
brunetke w srebrnej Gtv wczoraj koło 14 przy zamku w będzinie
Pozdrawiam kierowcę czarnej (skleroza mnie dopadła ale chyba 156, 2.4) w każdym razie przedliftowa, KOS rejestracja, oramkowana i oklejona, od Wieliczki przez Barycz na A4, w poniedziałek rano pomykającego. Zastanawiałam się kto się po mojej wsi wozi :D
Pozdrawiam kierowcę 159 w sedanie, który stał wczoraj pod M1 w Czeladzi :) Niestety bez ramek ;/
Pozdrawiam Kolege w w srebrnej 156 SW na rejestracji SH mijanego dzisiej o 18 obok WORD Katowice ,łapki były
Ja pozdrawiam nowego nabywcę pięknej czarnej 166 FL na moim osiedlu, dałem wizytówkę pod wycieraczkę, więc może tu zajrzy.
Oraz: srebrną 156 wczoraj w Oświęcimiu koło 16-tej, dzisiaj ciemną 156SW w Oświęcimiu przed obozem koło 20-tej
A ja pozdrawiam kierownika Alfy poniżej - pewnie nawet nie zauważył że zrobiłem sobie koło niego taką fotkę :D Widziany w Skawinie na parkingu przy parku.
Seba to Twoja 156 ???
https://lh3.googleusercontent.com/_9...0/IMAG0314.jpg
PS. Ale tą gałkę zmiany biegów od Golfa mógłbyś kolego zmienić :P
Hehe nie to nie ja ;) ja mam KRA ;) ale fakt podobne ;)chyba nawet kolor ten sam ??? rano byłem w robocie dopiero jestem po 14 osiągalny
Pozdrawiam kolege pracy Ricarda w AR 156 spotkanego na przejeździe kolejowym w urbanowicach koło 9.00, łapki były