Piszesz o tym czego właśnie się obawiałem i pisałem o tym - że na żywo może być gorzej niż na fotkach...
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Printable View
Piszesz o tym czego właśnie się obawiałem i pisałem o tym - że na żywo może być gorzej niż na fotkach...
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Jedno mnie dziwi, mianowicie podniecanie się c klasą. Na początku też na mnie robiła wrażenie ale to auto nie ma żadnych proporcji a wnetrze na żywo wygląda jak z dacii duster.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
Jeśli o mnie chodzi to uważam, że w kolorze białym wygląda przekozacko. W perłowym to już pewnie będzie totalna bomba. Jedynie co to do tej pory żaden z wzorów felg mnie nie porwał. A zarzuty co do nijakości Giulii w kolorze szarym metalik ze zdjęć, to jestem zdania, że 159 ten kolor też wiele odbiera z urody - jest ok ale szału nie robi.
Nie wiem jak można porównywać Giulie do maszkary spod gwiazdy... Wystarczy spojrzeć na przód i już się dalej nie chce tego samochodu oglądać.
Statycznie w salonie musiałem zderzyć sie z gorzkim smakiem rozczarowania. Mam nadzieje, ze w ruchu będzie widać "to coś" [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
C-klasa przereklamowana. W zasadzie się zgadzam. Wygodne, komfortowe auto, ale ta cena? To nie jest takie premium, jakim kiedyś byl Mercedes, tylko budżetówka w cenie premium. Nowej Giulii na żywo jeszcze nie widziałem. Btw. czy ktoś wie, czy była pokazywana na targach w Poznaniu w tym roku?
Z tego co wiem to nie było w Poznaniu Giulii. Przynajmniej taka informacja na forum krążyła.
Nie było Giulii w Poznaniu. Na 100%.
Tak sobie myśle ciagle o tej Giulii, która widziałem wczoraj i dochodzę do wniosku, ze rozczarowanie rzeczywiście może wynikać w dużej mierze z kolorów, jakie były dostępne w salonie. Przy ciekawszych kolorach wrażenie pewnie byłoby o wiele lepsze!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk