Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 147 SK , leciał w stronę Wolbromia. Wołałem go na radiu , ale nie odpowiadał ;)
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 147 SK , leciał w stronę Wolbromia. Wołałem go na radiu , ale nie odpowiadał ;)
Kierowczyni był skupiona na prowadzeniu ale ja słyszałem i też pozdrawiam:) wracaliśmy z grila na Kopcu..Cytat:
Pozdrowienia dla kierowczyni ciemnej Alfy 156 Sport wagon na Dąbrowskiej rejestracji spotkanej na światłach w czeladzi kierunek Będzin trąbnołem delikatnie trzy razy ;)
Nazar czy Ty mnie wczoraj nie poznałeś ? Ten debil wystający z tourana krzyczący "siemaaaaa" to ja ^^
Pozdrowienia dla kierowcy i jego pasażerki czarnej 156 w sedanie na SJ, widzianych dziś w centrum obok przystanka :)
Pozdrawiam dwie 159 SW - z pierwszą bordową mijałem się przed Cieszynem ok.15,30 a druga oramkowana, zaparkowana była w pobliżu cieszyńskiego LO.
Pozdrawiam własciciela czarnej (ciemnej) 147 [SK] widzianego w Katowicach os. Paderewskiego około 15:30.
Pozdrawiam własciciela czarnej (ciemnej) 147 [SK] widzianego w Katowicach os. Paderewskiego około 15:30.