Pozdrawiam ciemną 147, której kierownik machnął mi w Kętach . Sorki za późno załapałem, ale na szczęście kobieta czuwała :)
Printable View
Pozdrawiam ciemną 147, której kierownik machnął mi w Kętach . Sorki za późno załapałem, ale na szczęście kobieta czuwała :)
Pozdrawiam klubową czerwoną Brere z czarnym dachem KR widzianą dziś ok. 12-13 (nie pamiętam dokładnie godziny) widzianą obok Krakowskiej Akademii oraz białą 33 QV KR mijaną na przejeździe kolejowym (też chyba klubową).
Pozdrowionka dla kierowcy granatowej 156 na rameczkach, ktora stoi codziennie zaparkowana między Farmoną a Lynka :)
Pozdrawiam kolege z grafitowej GT na włoskich ramkach klubowych, tablice KTA, mijalismy sie w Busku Zdr., obok Orlenu ok 8:30. Ja biała 147 przedlift ;)
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
pozdrawiam alfoholika (prawopodobnie jeżdżącego Alfą GT, bo stały dwie nieopodal), który włożył mi dziś wizytówkę naszego forum za wycieraczkę na ulicy Sarego w Krakowie :D
Pozdrawiam :)
Pozdro dla czarnej 9 na KR widziana w Tęgoborzy ok 8;50.:tee:odmachałem ale za póżno...
Pozdrowienia dla koleżanki z srebrnej 147 spotkanej dziś chwilę przed 12 na Okulickiego:)