Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 166 widzianej dzisiaj ok 23:15 na włókniarzy przy konstantynowskiej. Na ramkach i z wlepą alfisti. Nie trąbiłem bo nie jechałem Alfą. Pozdro
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 166 widzianej dzisiaj ok 23:15 na włókniarzy przy konstantynowskiej. Na ramkach i z wlepą alfisti. Nie trąbiłem bo nie jechałem Alfą. Pozdro
Pozdrowienia dla kierownika czarnego Spidera zaparkowanego obok mojej 159 na Przybyszewskiego przy ryneczku.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156 sedan mijanej na Felsztynie o 17tej (nie zdążyłem pomachać) oraz kierowcę czarnej 159 SW mijanej jakies 2 minuty później i 400m dalej na Braterskiej (nie widziałem czy odmachał) - ależ kumulacja :)
Pozdrawiam kolegę bądź koleżankę w czerwonej 156 na blachach POS ciągnącej lawetę. Mijaliśmy się na trasie Wieluń-Częstochowa. ;)
Chyba mi ktoś dzisiaj machał ze srebrnej 9-tki na Kolumny, ale za późno załapałem ;) Jak coś to pozdrowienia :)
A ja pozdrawiam kierownika 156 szraej? Parkujacego ostatnio przy Tuwima tuż obok moich włoszek
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 który wczoraj rano na stacji BP przy Drewnoskiej w Łodzi czekał w kolejce na myjnie ręczną.
Pozdrawiam kolege z alfy 159 kombi z dwoma ladnymi kominami z tylu i naklejka chyba zt tuning smigajaca dzis okolo 21 ulica dabrowskiego skrecajacego w lewo gojawiczynskiejTak zasuwales za mna ze myslalem ze to policja za mna leci :)
Pozdrawiam czarną GT wyjeżdzającą z tulipana wczoraj chwile po 10 oraz drugą szarą GT na ramkach która stała zaraz za tą pierwszą :)