Ogladal :) i sprawdzal i znajomi kupili :)
Kupiona byla w salonie w Poznaniu - teraz tez pelna FV Vat :)
Wszyscy zadowoleni
Pozdr.,
T.
Printable View
Ogladal :) i sprawdzal i znajomi kupili :)
Kupiona byla w salonie w Poznaniu - teraz tez pelna FV Vat :)
Wszyscy zadowoleni
Pozdr.,
T.
W sumie na pierwszy rzut oka nawet niegłupia oferta :P
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6ysAqJ.html ;)
Na początku października będę sprzedawał swoją
Giulietta 1.4 170 KM Distinctive Sport 1, rok 2011
1 rej 06.2011
Pakiet Sport (m.in. ciemne klosze reflektorów, pół skóra, progi, satynowe chromowane lusterka, nakładki alu na pedały, ciemna podsufitka, panel środkowy grafitowy) + fabryczne ciemne szyby z tyłu + Nawigacja fabryczna tomtom itp., przyciski w kierownicy, przeszycia czerwoną nicią,
Stoi na rocznych felgach 16". Opony letnie + zimowe.
Auto w stanie idealnym, 5 lat serwisowania w ASO u Dukiewicza. Pełna historia serwisowa. Możliwość wystawienia faktury VAT.
Niedawno wymieniany pełen rozrząd + kolejny duży przegląd
Przebieg na moment sprzedaży będzie ok 180.000 km. Jeżdżona głownie w trasie po naszych pięknych i równych drogach 2 pasmowych.
Z samochodem nigdy nie było problemów poza wymianą żarówek i jednym łącznikiem stablilizatora. To najbardziej niezawodne auto jakie miałem.
NIE UŻYWANY do jazd sportowych, torowych ect.
Możliwy niezły leasing na firmę lub osobę prywatną.
Od Alfisty z wieloletnim stażem ;)
Załącznik 205444
Załącznik 205447
Załącznik 205448
tutaj masz dwie sensowne oferty na julkę:
http://www.forum.alfaholicy.org/pora...cia_delta.html
Co prawda z importu i bez ksenonow ale raczej pewne. U tomka_krk pewnie tez zdołasz zrobić pakiet startowy w cenie wiec w sumie nawet nie będzie źle :P
Witam wszystkich,
Myślę że w życiu każdego kierowcy jest moment w którym musi posiadać Alfę, padło też na mnie - zakochałem się w Giuliettcie i poszukuje dla siebie, a także dla żony takiej która będzie nam chwilę służyć :)
Mój budżet jest między 30 000 - 50 000 , szukam w 100% sprawnej bezwypadkowej z przebiegiem poniżej 120 000.
Mam kilka pytań odnośnie tego auta:
1. Czy faktycznie w 1.4 turbo są pewne problemy z cewkami i innymi elementami silnika (znajomy odradzał mi tą wersję)
2. Czy faktycznie diesel w tym modelu jest tak dobry jak mówią? :)
3. Czy było coś takiego jak QV look? Znalazłem diesla który miał znaczki QV
4. Czy silniki 1.7 były tylko z QV? Sprzedawca twierdził że ma 235 koni, ale nie miała żadnych znaków szczególnych :)
5. Czy warto upierać się o nawigacje? Słyszałem średnio pochlebne opinie o komputerze w starszej Alfie
6. Na co Waszym zdaniem powinienem zwracać uwagę w wyposażeniu?
7. Czy jest szansa na złapanie w tym budżecie 6 letniej QV? :)
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi
1. 1.4 TB 120 konna w mojej ocenie najbardziej bezproblemowy silnik z całej gamy. Wcześniej używany w Bravo - ponad 100 tys km żadnych usterek. O cewkach pierwsze słyszę
pozostałem silniki benzynowe MA mają problem z modułami Multiair
2. O dieslach napisałbym tak- jak dbasz tak masz- przy używce nie wiesz co kto robił jak eksploatował i niestety jest bardziej podatne na zaniedbania serwisowe
3. 1,75 było tylko w wersji QV - liftu od 2016 r. nie ma już oznaczenia QV
4. Była wersja QV Line
5. Przy używce -szczególnie starszej zwracaj uwagę na stan techniczny i bezwypadkowość- reszta? - jak się trafi.
Dzięki za odpowiedź
1. Tak właśnie chodzi mi o Multiair - że bardzo często są z nim problemy i nie polecali kupować 170 KM benzyna, bo istnieje duża szansa bawienia się z Multiair
3. Dzięki za odpowiedż na otomoto odnalazłem: oferta/alfa-romeo-giulietta-1-75i-235km-skora-dna-ID6ysfHx.html#99d18f352f - i zastanowił mnie brak znaczków
Z Multiair BYLY problemy ale tylko i wylacznie z egzemplarzami z poczatku produkcji.
MultiAir był problematyczny w roku 2010 i może w 2011, jeżeli nawet kupisz z tego rocznika, ale z przebiegiem powyżej 50 tys. km, to już raczej zdążył się posypać i został wymieniony na nowy, bez wady. Wystrzegać się trzeba tylko roczników 2010/2011 z bardzo niskim przebiegiem typu 30 tys. km albo mniej.
- - - Updated - - -
Jaka cena i gdzie się podziały felgi 17" z pakietu Sport? :)
Dość szybko doszedłem do wniosku że lepiej mi się jeździ (i zdrowiej dla zawieszenia) na 16".
Cena wstępnie 30.000 + VAT.
W ostatni pełen rozrząd i duży przegląd włożyłem 3 tys, a to było 10.000 km temu.