Kaac Ty swoją zrzutę już zrobiłeś, bo dałeś mi 30pln zamiast 26pln.
Kaac Ty swoją zrzutę już zrobiłeś, bo dałeś mi 30pln zamiast 26pln.
Kaac. Dziekuje za linie obrony :-)
Rigidigi,najmocniej Cie przepraszam za zwloke. Przelew dostaniesz za sekund kilka..
Od dluzszego czasu mnie tutaj nie bylo, a koszulki wylecialy mi z glowy.
Ostatnimi czasy mam problem z wlasna glowa i ogarnieciem zycia.
Kaac'u jest troche wtajemniczony.
Nie jestem naciagaczem czy cos.
Marek. Gratuluje zajebistego podejscia, czasami w zyciu sa wazniejsze problemy niz koszulki, moze dlatego mi wypadly z glowy.
Teraz siedzac na porcelanie wchodze na forum i szok... zapomnialem...
Mea culpa i przepraszam.
Ps. Pierwszy nr ktory mi podales serio byl niepelny/niepoprawny.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/07/148.jpg
W dobie telefonów, internetu, elektroniki (bankowości elektronicznej). Miesiąc nie uregulować śmiesznej płatności to wygląda źle. Jakbyś się nie tłumaczył wygląda to jak wygląda. Nie jeden tu wspomniał że można było dać jakikolwiek znak. Co chyba nie było trudne. A Ty się poczułeś urażony jakbyś zapłacił w terminie i nie był niczemu winny.
Oczywiście zawsze znajdą się obrońcy uciśnionych ale przecież wyraźnie widać kto tu jest poszkodowany.
Tak czy siak dobrze longman że się odezwałeś i mam nadzieję że Sławek otrzyma swoją należność.
Poczulem urazony? Troche zrozumienia gosciu.
Jaki znak? Po prostu prawie miesiac nie bylem na forum. Najzwyklej w swiecie nie mialem czasu. Nie da sie tego zrozumiec... kasa juz poszla, no chyba ze jeszcze chcecie mnie oskarzyc o falszowanie dokumentow bankowych :D
Swiat nie kreci sie tylko wokol alfy romeo i tego forum.
U know?
Przeprosilem, zaplacilem. Przyznalem sie ze moja wina.
Co jeszcze? Mam upasc na kolana i blagac o przebaczenie?xd
A Sławka zrozumiałeś czy tylko siebie potrafisz rozumieć? To może ja też powinienem nie zapłacić za parę pokoi i powiedzieć żeby mnie zrozumieli? Przecież świat się nie kręci w okół zlotu i hotelu. Jakim prawem by się mieli domagać należności? Rozumiesz o co mi chodzi?
Dobra już luz w gaciach chłopaki.
Cieszę się, że longman się zreflektował. Dla mnie koniec tematu i liczę, że następnym razem nie będzie konieczności dyskutowania na takie tematy na forum.
Dobrze że się szybko to wyjaśniło. W przyszłym roku postaram się na miejscu wszystkich zobligować do płatności bo było sporo problemów z tym. Dużo ludzi, wiele osób nie kwapiło się z uregulowaniem drobnych płatności i trzeba było za tym biegać. Ale poprawię się i zapnę to lepiej w przyszłym roku :D
Marek, a podobno to ja mam wiecznie odpowiedzi na każde pytania z flota argumentów ;-) akurat to ty jesteś organizatorem i to na wstępie musisz ogarnąć ;-) robisz z igły widły jak gimnazjalista... Zwyczajny Problem z czasem i niexwyczajny prywatny. Oczywiście nie popieram tego typu zagrywki, ale każdy ma problemy te mniejsze jak i większe. Sam jak wysyłam paczki mam masę problemów z czasem bo nie każdy jest poukładany od A do Z
Rigididigi, lepsza jest nadpłata, która wykorzystasz na jakiegoś średniego browarka ;-)