Kręciłem się tam w tym czasie więc to mogłem być ja. Również pozdrawiam
Printable View
a ja pozdrawiam kierownika niebieskiej 156, chyba nawet GTA, która stała wczoraj schowana pod schodami przy Plazie ok godz 13. Nie widziałem blach niestety. Ktos od nas ?
pozdrowienia dla Gosi, Tomka i PiterRa :) wczoraj miałam przyjemność bycia na jednym z najlepszych spotów 147-ek :) super atrakcje :) przejażdżka GTA :D:D ymmm
wielkie podziękowania przede wszystkim dla Tomasza że się napracował przy mojej belli :* i za pokazanie nieba :D:D
przecież wyraźnie napisane Adam$ie :D NIEBO :D
było też nurkowanie :D, szczytowanie na drabinie i kilka innych atrakcji :D
noooo spot był zajebisty ;) widok tych czterech 147 stojących pod domem Gosi i Tomka był niezły :) szkoda że ciemno było i nawet lampa w aparacie nie dała rady, żeby jakie zdjęcie pamiątkowe wyszlo :( i ten pomruk GTA ....:dance3::driver:
nurkowanie było dobre, tylko Gosia nabrała wody w usta :D:D:rofl::rofl:
Aniucha jestemy kwita bo przebywać w tak doborowym towarzystwie to sama przyjemnoć a jesli jeszcze mogłem podłubać przy alfie to kolejny plus. Pozatym za to NIEBO ty pokazałas mi CZARNEGO wymiatacza z nakładką KULI BULI więć jak najbardziej jestem usatysfakcionowany. CI co nie byli niech żałują. Dodam że było palenie sziszy o smaku Ku.y :) oraz prezentacja alkoholi z całego wiata przez sympatyczną panią z papugą:)
Piter a tą chałwą to żeby CI sie cały dzień odbijało hehehehe
Proponuję kontynuację w którą sobotę.
BULI KULI kur*a :D:D i on byl bialy z czerwonym kapturkiem :D prezentacja była wypas, szkoda ze nie było degustacji, ale to w inny dzień można zoorganizowac ;) chalwe zjadłem, dzieki Aniucha :D a co do kontynuacji to jestem jak najbardziej za ;) jak tylko wróce z Italii to obojętne który weekend mi pasuje ;)
A ja pozdrawiam jakąś Alfę którą spotkałem wczoraj przy wyjeździe z parkingu Carefoura na Czyzynach tak około godziny 19. Widziałem, że miała klubowe ramki, ale niestety tak mi waliła po oczach tymi reflektorami :P że nic więcej nie widziałem przez moje zaparowane szyby :-)