Jakoś tak wyszło, że tylko 2 mi potrzebne:P Co do kaski to przelew dokonany natychmiast, więc jutro pojawi się na Twoim koncie.
Banować i jeszcze raz banować:mad:
Printable View
nie banuj mnie plis :lol:
zapisałem 30 ale teraz sporo ogarniania mam przy zbiorówce u cinka i jakoś tak kurde chyba te 5 dni na wpłatę mi poszło w pis....du
najwyżej się jeszcze raz zapiszę i przeleję
spoko bocian, te 5 dni to tylko taki straszak hehe, zanim wykasuje to 2x najpierw przypominam na PW i dopiero potem jak mnie ktoś ignoruje to kasuje. taki los właśnie spotkał kolegę kamyn'a :D niestety zamówił on aż 30 sztuk więc po tej kasacji dalej 30 sztuk brakuje do 500 :)
tak z czystej ciekawosci...
Jak mniej wiecej jest czas realizacji od momentu zlozenia zamowienia do producenta?
hmmmm... nie pamiętam już dokładnie ale coś koło 2 tygodni chyba, jeszcze tylko 10 sztuk! no dalej dalej :D
Dobra, poratuję Was. Wezmę 10 sztuk :D
Już wypełniony, ale na liście jeszcze mnie nie ma. Przelew też już zlecony ;)
Hmm zapisy są jeszcze otwarte, ale wolałbym się upewnić czy jeszcze można zamawiać i robić przelew ?
Tak, można robić, obowiązuje zasada - kto pierwszy opłaci ten lepszy :) ja sprawdzam konto na bieżąco parę razy dziennie i jak tylko liczba zamówionych i opłaconych zawieszek przekroczy 500 szt to zamykam zapisy a każdy następny przelew który wpłynie już po zamknięciu listy będzie zwracany