Mariusz 1,3 i 4 najfajniejsze.Ja wybralbym chyba 1 albo 3
Printable View
Mariusz 1,3 i 4 najfajniejsze.Ja wybralbym chyba 1 albo 3
Czy ktoś z Was jeździ na 18 z oponami 235/50? Standardowo jest 235/45, ale zastanawiam się nad troszkę większym balonem..
Ja na wiosne planuje zakup 17 cali i zrobiłem taka mała liste felg które najbardziej mi sie podobały:
Rial Lugano, Rial Murago,Mak Rapide, Aez Valencia, Asa Tec AS2, Borbet LS, Brock b24Załącznik 81253Załącznik 81254Załącznik 81255Załącznik 81256Załącznik 81257Załącznik 81258Załącznik 81259
Misiu, wprawdzie wolałbym kupić te felgi od mojego znajomego, bo jest on mi winien pieniądze, które w taki sposób mógłbym odzyskać :D W każdym razie nie przesądzam sprawy w związku z tym, jeśli to nie kłopot, podeślij mi na PW jakieś zdjęcia tych felg i jaka kwota by Cię satysfakcjonowała. Czy są to felgi z oponami ?
Czarny, mnie się felgi ze zdjęcia nr 4 najbardziej podobają, aczkolwiek nr 1 też niczego sobie. Zresztą wiem, że Tobie się ta szprycha najbardziej podoba, bośmy na ten temat chyba kiedyś rozmawiali :) Powiedzmy, że nr 1 i nr 4 to moi faworyci z leciutkim wskazaniem na nr 4. Pewnie dlatego, że pierwsza 159 do której w życiu wsiadłem miała właśnie te felgi :)
Zle mmnie zrozzumiales,ja poprostu na takich smigam w sezonie wiosenno letnim,teraz jest stal 16 bez kolpaka(leza w garazu):)
zobacz sobie jak wylada w naszych bellach:)
Popros wegorza niech zrobi ci przeszczep i wrzuci do twojej ciemny kolorek:)
Rozumiem. Myślałem, że masz na sell, bo pamiętam że kilka razy sprzedawałeś :) Rzucę okiem. Przeszczep chyba nie potrzebny, bo na necie bez trudu sobie można znaleźć na ori felgach.
Hmmm... ciężko wybrać a wybór sprowadza się właściwie do tego:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/12/166.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/12/167.jpg
nie no Mariusz ja napisalem co mi sie najbardziej podoba.Moim faworytem jest 1 i chyba rozmawialismy o tym;).Ta 4 to taka jak ma policjia i tez mi sie podoba tylko na tym zdjeciu tak w sumie nijak wyglada.Lepiej wyglada jak widac cale auto.Wydaje sie na tym zdjeciu mniejsza,a tak naprawde sprawia wrazenie wiekszej o rozmiar czy 18"
nie no teraz to o wiele lepiej wyglada ta szpryszka z 2 zdjecia czyli nr.1 z tych co wrzuciles:D
Piotrek chodzi Ci o te szprychy, że wydają się optycznie większe ? Ja odnoszę właśnie takie wrażenie, że ta szprycha z drugiego zdjęcia wydaje się większa od tych, co ma policja. Takie moje subiektywne odczucie, aczkolwiek to zawsze będzie zależeć od tego jak auto stoi na zdjęciu, i jakie jest samo zdjęcie.
no tak.Widzialem ktoregos kolegi chyba z Bialegostoku granatowa 159 na tych felgach coma policja i wydawaly sie wieksze.Tu wydaja sie wieksze te co sa moim faworytem.Wedlug mnie lepiej wygladaja.Sa gesciejsze i wedlug mnie wygrywaja