-
Hehe, ja najpierw pomyślałem że to Brera (bo jakoś tak błotniki Ci wystawały), ale na scudetto nie miałeś czarnej listwy więc myślę - 159! Szybki "strzał" na szyldy i widzę WJ;) Krótko mówiąc jesteśmy "auslanderami" na tej szczecińskiej ziemi;)
PS. Chyba zmieniłeś lokalizację gabinetu, bo coś Cię nie widuję na Wojska Polskiego od jakiegoś czasu...
-
Dokładnie, już nie pracuje przy wojska. Mam parking pod biurem i nie muszę codziennie rano "walczyć" o miejsce, no ale też widuje mniej alf;)
-
Szkoda, bo kolega z pracy też ma 159 i często stajemy w tym samym miejscu - w ten sposób mogłyby stać 3 czarne sedany koło siebie (z czerwonym, czarnym i beżowym wnętrzem).
-
Jak będzie zlot to może wreszcie wpadnę i możemy sobie tak postawić;);)
-
Idąc dzisiaj do pikera na warsztat na Jesionową widziałem ze trzy 159 ale czyje to pojęcia nie mam bo żadna klubowych ramek nie miała a było to na Al.Piastów i Mieszka I.
-
Klubowe 159 ze Szczecina są chyba tylko 3:
- czarny sedan na WJ (rysiek)
- czarny sedan na ZS ****T (tdi86)
- czarny sedan na ZMY (mój)
-
No to żadna z wymienionych bo wszystkie na ZS a tdi na pewno bym poznał bo miałem okazję poznać go na spocie.
-
Będąc turystycznie swoją alfa w Szczecinie spotkałem kilka alf. M.in. srebrna 146, 159SW, czerwoną 145 wszystkie były na ZS i wszystkie widziałem w okolicach ul Seledynowej i Zielonego Wzgórza (bo tam zatrzymałem się na parę nocy i wyjezdzam w poniedziałek)
Pozdrawiam kierowników :)
-
Większość 159 a może i nawet wszystkie nie posiadają ramek klubowych... :)
Łukasz to Ty taki kawał z buta drałowałeś ... ?
-
A ja widziałem ostatnio jak startowała policyjna 159 za kolesiem w ML-u, który siedział mi na ogonie a jak dojeżdżaliśmy do skrzyżowania zaczęły się zmieniać światła :) Ja się zatrzymałem a koleś zmienił pas i przeleciał na czerwonym (nie na ciemno żółtym jak to niektórzy mówią tylko na czerwonym) miał pecha, bo na światłach stał radiowóz :D
Przeleciał gdzieś 100-wką, a gliniarzowi dogonienie go zabrało może 1km ;)
Zdarzenie ze Szczecina ;)