-
6 załącznik(i)
-
To są oryginalne felgi model 2002. Spokojnie je sprzedasz bo to poszukiwany wzór. Cena ostatnio widziałem takie za 1200 idealne lub 800 za utlenione do renowacji. Na wiosnę pppchniesz je w 3dni
wysłane z WC
-
O ile są proste. Bo widać że chyba jedna była spawana i nie najlepiej to wygląda. Ciekawo jak reszta felg.
-
-
Jedna była spawana - dlatego takie zdjęcie pokazałem. Jak jeździłem nic nie drżała kierownica, więc powinny być proste, ale dla pewności wezmę je w tym tygodniu do kolegi do wulkanizacji. Wrzucę na wyważarkę i pokręcę nimi, wtedy będe miał pewność w jakim stanie są.
Dzięki za pomoc :)
-
Znam przypadek jeden ja wyglada sytuacja ze spawana felga i nie polecam, predzej czy pozniej beda klopoty. No chyba ze ktos balon zalozy na felge.
-
Ta spawana felga jeżdziła na tyle, a tył w 166 jest na tyle lekki, że taka felga nie sprawi problemów.
-
Ja miałem na przodzie spawaną felgę i przez rok nic się nie działo.
-
Jeżeli felga jest dobrze pospawana i zrobiona fachowo to ok ale ta na zdjęciu to widać że jest zrobiona byle jak.
-
Ja też mam jedną spawaną. Chyba :) i jakoś jeżdżę ja i poprzednik i jeszcze nie wiadomo ile wcześniej.