Nie wiem, nie znam tego silnika, pamiętam, ze kumpel narzekał, że jakaś część jest bardzo trudna do dostania.
Aaa, korekta :D Nie zauważyłem, że to o diesla chodzi, przepraszam wycofka. Z rozpędu pomyślałem, ze to v6. :D
Printable View
Nie wiem, nie znam tego silnika, pamiętam, ze kumpel narzekał, że jakaś część jest bardzo trudna do dostania.
Aaa, korekta :D Nie zauważyłem, że to o diesla chodzi, przepraszam wycofka. Z rozpędu pomyślałem, ze to v6. :D
Czyli coś dzwoni ale nie wiadomo w jakim kościele :D Wtedy lepiej nie udzielać rad innym kolego bo może wyjść śmiesznie (są tematy o napinaczu w V6 i większego problemu nie ma w sumie) ;)
Co do samego VM'a to najlepszym tematem jest chyba ten: http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=46 .
Musiałeś wtrącić swoje 5 groszy, mam nadzieję, że czujesz się bosko :)
Nie gorzej niż Ty udzielając rad na temat, o którym nie masz za dużego pojęcia.
Nie chce mi się z Tobą prowadzić tego typu rozmowy. Moja pomyłka wynikała z niewielkiego niedopatrzenia, a cała reszta z prawdą się nie mija, bo generalnie z napinaczem jest jakiś tam kłopot. Kiedy to wyłapałem, to przeprosiłem i wycofałem się z tematu. Po co dalej to drążysz, nigdy nie odpuszczasz okazji, do strofowania i bezsensownych ironii? Daj spokój, po co się tu mamy napinać.
Ależ ja się nie napinam. Nie mam nic do Ciebie osobowo, drażnią mnie nieco rady tego typu ("nie wiem, ale napiszę i poradzę") tym bardziej, że jak widać o samym napinaczu w V6 też wiesz "coś" ale nie do końca ("jakiś tam kłopot"). Tymczasem piszesz tu w temacie z osobami, które dokładnie wiedzą co i jak jest z napinaczem w V6 i co i jak jest z 2.5 TD produkcji VM (użytkownicy Alfy 155). Sam mam dużo pytań na tym forum i wolał bym, żeby mi odpowiadały osoby konkretne i z wiedzą w temacie. Jeśli Cię czymś uraziłem - przepraszam, nie taka była moja intencja.
Ok, zostawmy to :) Kulturalni ludzie zawsze umieją zakończyć z klasą, więc dzięki za eleganckie podejście z Twojej strony. Zdarzył mi się mały kiks, sorry. Ja również przepraszam, jeśli zabrzmiałem uszczypliwe.
Chyba zrobię screena bo ludzie się poprzepraszali i rozeszli w swoje strony w internecie - być nie może :D
http://allegro.pl/rozporka-aluminiow...226937940.html
Ciekawe, czy cokolwiek rozpiera :) No i cena za kawał alu rurki i dwie małe flansze :P
No na mnie w tej kwestii można zawsze liczyc. Jak widac powyżej, na mojego rozmówcę również. Trzeba pracować nad krzewieniem kultury w sieci :D