Wiemmm... rozpoznałem ją z daleka ;)
Printable View
HALO HALO !
DW848RG - czarna 147, 1.9JTD, przedlift, ramki - dziś koło Factory - czyja to :) ?
Pozdrowienia dla kolegi w 156 widzianej dzisiaj na skrzyżowaniu Pomorska / Dubois po 16ej - smignela mi ramka z tylu, i awaryjnymi pozdrowiona srebrna 156 na pl. Bema
Kim był kolega z czarnej 156 po lifcie, którego mijałem jakieś 15 minut temu ;) ?
Pozdro :)
Właśnie na placu w pracy wykręcała 147 SKL LH
Pozdro dla kierownika czarnej 156 mijanego przed momentem (15:10) w Świdnicy na Sikorskiego - Buksal to Ty?? Nie zdążyłem popatrzeć kto siedział za kierownicą ;)
Tak, to ja. Czemu Alfą nie jeździsz? Bym Cię od razu wypatrzył, a w Viki to ciężej dojrzeć, bo dużo tego jeździ po naszych drogach. Pozdro
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na blachach DDZ widzianego na skrzyżowaniu Zamenhofa-Sikorskiego....wdziainego około 15:20-15:30, stałem jeden samochód za Tobą, przyznaj się jaki masz nick?;> Ujawnij się ;D
Widziany na Luboszyckiej w Opolu 156 DLU
A co to jest Viki? ;P
czym stałes ? tez widzialem tą czarna Alfę i stalem na skrzyzowaniu o tej godz..
I właśnie z powodów ekonomicznych u siebie w Alfie zamontowałem LPG a moja była Viki (czytaj Opel Vectra B 2.0 16v sedan w kolorze butelkowo zielonym Z369) LPG się nie doczekała. Pomimo kilku mankamentów, m.in stukające zawieszenie z tyłu, strzelający układ kierowniczy, cieknąca chłodnica był to naprawdę super samochód, który po włożeniu kilkuset złotych i odrobiny własnej pracy mógłby jeszcze długo pojeździć. Poza tym Viki mniej paliła od Alfy i był to mój pierwszy samochód, a ten zawsze się wspomina z sentymentem.
Domyślam, się że to było pytanie do mnie? Jeśli jechałeś srebrną 156 to też Cię widziałem tuz po przejeździe Yasia. On jechał od strony Wrocka w lewo do centrum, a Ty na wprost w stronę Wrocławia. Pozdrawiam
PS
A moj aAlfa wcale nie jest czarna, tylko Cosmo Blue;) tak samo ja Wojtkowa.
pytanko do Wojtasa :)
Na Niemodlińskiej 166 SBI..chyba czarna 156 OP 97...
156 blue cosmo (można rzec, że czarna, niech będzie ;))
Za mną stała popielata GTV, tzn...jakieś 2 samochody za mną. Może to Ty? ;>
A jak nie to pochwal się czym jeździsz i zgodnie z postem Flatbeet'a zapraszamy na jakiś najbliższy mini, czy nie mnini spocik :)
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:55 ----------
Dobra doczytałem że 156 ;)
Ta czarna stała na samym początku świateł, ja stałem 1 czy 2 samochody za nią , także też bardzo blisko swiateł, jechałem prosto jak na Wroclaw.
ja stałem na ul Sikorskiego, a jeżdze 156 równiez blue cosmo no a co do spocika to bardzo chetnie :)
W sumie to mogłem być ja, bo mniej więcej o tej porze stałem na światłach jako pierwszy. Tyle że nie czarna, a blue cosmo. Swoją drogą trzeba będzie chyba przemalować, bo się nazbierało tego koloru w Świdnicy :P
EDIT: Ok, doczytałem, że blachy DDZ, więc to nie mogłem być ja.
Pozdrawiam wszystkich spotkanych na trasie Legnica _ Wałbrzych 10 do 11 oraz w drodze powrotnej ;-) 11 _ 12 jedna Alfa na ramkach w Koiszkowie tuż przed eLca. Niestety wszyscy zacmieni na moje błyski :-(
@Majkel, ja sam chciałbym przemalować kompletnie, ale to się wiąże z kosztami żeby to zrobić porządnie, czyli komora silnika itd.
Także moja czeka na odmalowanie, ale właśnie na blue cosmo, bez przemalowań ;)
Zastanawiam się tylko jakie dodatki mają być, kusi mnie ciemne czerwień, taki bordowy...ale nie jestem do konca przekonany że to sie nie pogryzie.
Żeby nie było offtopu, dodam, że mijałem dzisiaj w ząbkowicach 147 na klubowych i DKLkach.
pozdrowionka dla 156 DSW spotkanej dziś po 16 na rondzie Magnolia/Castorama - były rączki :)
dziś machałem dla kierownika poliftowej 156 widzianej przy Bravoserwis- zrobił oczy jak srający mops, schował się w fotel i dodał gazu :D nie będę już machał :P no chyba, że zobaczę ramki* ;)
*nie dotyczy Mumina i Lucka ;)
pozdrowienia dla srebrnej AR 147 DSW na ul. leśnej (przylesie), odmachane.
Dzisiaj był miły wysyp na 8mce w stronę Warszawy i jednoczesnie premiera klubowych ramek na dluzszej trasie. Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156 na klecińskiej - fajnie się jechało kawałek za siostrą bliźniaczką :) Dalej już trafiły się 147 i 156 za Oleśnicą, kolejna 156 i 159 w okolicach Wielunia, ale wszystko bez reakcji. Na koniec za Piotrkowem pojawil sie kolega z ciemnej 156, z którym wymienilam kilka zdań na cb. Pozdrawiam
Chłopaki, a wiadomo czyja jest ospojlerowana, przedliftowa 156 oklejona na czarny mat?
Rejestracje chyba ze śląska, ostatnio widziałem ją znów, tym razem przy nowych blokach nieopodal ul.Pochyłej :)
pozdrowienia dla wszystkich Alfek na Piastonaliach w Opolu przed koncertem DubFX :) zapamietalem czarna brere, srebrna 147 poliftowa, czarna 156 SW i czerwona 146 :)
Wreszcie odmachują (niektórzy :P)!
Granatowa Brera na przejeździe kolejowym w Nielubii za Głogowem.
Nie pamiętam w jakiej Alfie jechała Pani z włosami koloru blond, ale odmachała ;) To chyba była 156 lub 159, nie pamiętam... Ale miejsce to było chyba przy wjeździe do Głogowa od strony Polkowic.
pozdrowienia dla kolegi ze 156, który to przejeżdżał dziś przez Leszno (Wlkp.) na blachach OPO.
P.S. chyba gadałeś przez telefon...
Dzisiaj na trasie Jelenia Góra - Złotoryja - Legnica, wracając ze spotu.
Na odcinku Złotoryja-Świerzawa (miejscowość Nowy Kościół) - szara/srebrna 166 przed liftingowa, trochę za późno "odmrugnąłem" światłami, ale myślę że było widać jeszcze
Złotoryja - czarna 159 Sportwagon na tablicach DW
Pozdro sebawroc:) fajnie wyglądały razem
Pozdrawiamy Kierownika (Kierownicę ?) Czerwonej 156 jadącej ul. Senatorską (przez skrzyżowanie z Piastowską) w Legnicy około 9tej ! :D
Pozdrowienia dla kolegi w złotej 147-mce , którego dzisiaj rano mijałem na ulicy Opolskiej (po 8-mej);)