Napisał
Mefsito
Siemka :D sam rozkminiam się kiedyś tam wybrać :D wiec jak coś to może sie skumamy :D
I co z tym spotem w Bray w niedziele ?? bo myślałem by się wybrać :P
Mam pytanie :P Ostatnio rozbierałem w Belli trochę deski rozdzielczej by radio wyciągnąć bo ktoś tak je założył że równie dobrze mógłby je wspawać :P i akcja taka: rozebrałem tunel gdzie jest drążek zmiany biegów chcąc dostać się do radia od spodu i odkryłem że ktoś tam poprostu schował a raczej wcisnoł na tzw: chama cały zestaw głośnomówiący Nokii chyba z lat 80 :P ogólnie to trochę musiałem się pobawić by to wszystko ogarnąć ale się udało :D Problem jest w tym że chcąc usunąć kable to musiałem rozebrać słupek przy kierowcy a jest tam AirBag, z ramy wychodził jakiś drucik (nie kabel) który był przykręcony do plastikowego słupka, ogólnie to go musiałem odkręcić a także rozbierałem panel z boku gdzie jest przełącznik do poduszek na kluczyk, i teraz mam problem bo mi AirBag świeci na panelu wiec przeglądu nie przejdzie :P jak myślicie, czy wystarczy skasować błąd na kompie ?? i skąd on się tam w ogóle wziął skoro drucik ze słupka był przykręcony do plastiku :/
PS: z rozebranym panelem z przełącznikiem włączałem zapłon :P