Spośród dotychczas przeze mnie odwiedzonych (Hvar, Brac, Korcula)... najpiękniejsza! :)
Printable View
Pozdrawiam właściciela oramkowanej 156 zaparkowanej na Wałowej 41 w Tychach
pozdro dla 159 ladnei migajacej na zagorzu dzis ;)
Pozdrowienia dla kierownika(czki) ładnej niebieskiej ali 156 SW nr.rej SZY 00... zaparkowanej dziś na parkingu Tesco w Żywcu przed południem;)Kto To ?
pozdro dla 156 kombi na forumowych rameczkach widzianą w niedziele 15.09.2013 na parkingu w FASHION HOUSE w Jaworznie. Stałem koło tej alfy tylko że fioletową fiestą bo moja przechodziła operację usuwania klapek w kolektorze :)
Pozdrowienia dla zielonej butelkowej 156 SW jadącej w stronę Skoczowa od Pogórza, dziś ok 10. Ramki miała, mrugałem, ale nie zauważył ;)
Widziałem również oramkowana 155 czerwona- prawdopodobnie koleżanka Madzik. Mrugałem długimi też, ale chyba nie zwróciła uwagi. Było to na wlocie do Ustronia jadąc od Skoczowa.
Pozdrowienia dla kierownika(czki) ładnej niebieskiej ali 156 SW nr.rej SZY 00... zaparkowanej dziś na parkingu Tesco w Żywcu przed południemKto To ?
pozdrawiam rowniez podejrzewam ze wizytowka to Twoja sprawka :-))
Noo ... oczywiście , że moja ;) .
Pozdrowionka....
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej 156 kombi dzis ok 17 na wlocie na Warszawską w katowicach :)