Pozdrawiam Culio z którym jechałem dziś o 15 kilka KM wspólnie, akurat z szychty wracałem.
Printable View
Pozdrawiam Culio z którym jechałem dziś o 15 kilka KM wspólnie, akurat z szychty wracałem.
Pozdrawiam kolegów ze srebrnej 156 sedan na blachach KR którzy pytali mnie pare minut temu jAk dojechać z DG do poznania przez Częstochowa omijając płatne bany;) puściłem ich przez Bytom- tarnowskie :) ramek nie mieli.
Pozdrowienia dla ConSpir'a Który dzisiaj (24.09.2013 godz. oko. 17:00) zostawił mi wizytówke z pozdrowieniem pod sklepem Pogoria w Dąbrowie Górniczej ;)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 159 sedan na blachach GDA... widzianej wczoraj na Nowotarskiej w Zakopanem !
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 na trasie Istebna Wisła (nie pamiętam gdzie dokładnie) ok godz 16.10, pomachane ;) Pozdrawiam wiśniową 146 z którą chwilkę pomykałem do skoczowa (po mrugane), oraz Węgorza spotkanego na rondzie w Skoczowie (standardowo się rozpoznaliśmy ;D)
Kto dzisiaj późnym popołudniem jechał wiaduktem koło starostwa w Cieszynie? Cieszyńskie numery, czarna 159SW na ramkach... Czyżby też Węgorza złowiłem? :P