Nie, to nie ja...Swoją drogą - namnożyło się trochę 159-tek w okolicach Skoczowa i Cieszyna ale większość trochę cichociemni...:cool:, przynajmniej narazie.
Printable View
156 po lifcie też już sporo, z pół roku temu jeszcze mało ich było, teraz gdzie nie rzuci kamieniem tam lift jedzie :P
146 czarna z rudy na ramkach chłopaki sie spieszyli rano na dts
Już nie pamiętam czy poniedziałek czy wtorek... na wjeździe do Krakowa na węźle wielickim (z autostrady się włączył, przede mnie), około 7 rano, czarna 156 rej KN...(i same cyferki dalej), oczywiście na rameczkach. Pozdrawiam
Pozdrawiam kolege z chyba czarnej 147 ( było ciemno ) widzianego wczoraj wieczorem pod komendą w bedzinie podczas wyjazdu z parkingu .
Pozdrawiam posiadacza białej Alfy 145 na sosnowieckiej blaszce spotkanego na parkingu c.h. Pogoria w dąbrowie górniczej ;D
pozdrowienia dla Kierownika srebrnej 145 rej KR z ramkami, który dzisiaj o 15.15 wjeżdżał na parking Galerii Krakowskiej tak pędziłeś, że nawet nie zauważyłeś klubowicza :P
Pozdrawiam oramkowaną 147 KWI..., która mnie zmrygała wczoraj koło 18 na wjeździe do Wieliczki, oczywiście odmrugane ;)