ja odpadam praca niestety
Printable View
http://www.zawodybalonowe.pila.pl/ a u nas 28 i bedzie genenesis przeniesiem spota na sobote i zrobimy nowe wybory bo slavola nie bedzie :)
Witajcie.
Jakieś spotkanie jutro, przed wyjazdem do Ośna, i po to aby się tradycyjnie zobaczycz jak zawsze w niedzielę.
chyba nie chyba ze ten nowy sie pojawi buszmeno w pracy impuls zakochany slavol ma komunie w koncu kupia mu zegarek :) na forum napiszemy co i jak
a wiec jezeli chodzi o sno to moja propozycja i bez pyskowek :) spotykamy sie o 8 rano w czarnkowie vice niech wybierze miejsce my je znajdziemy i trzeba zabrac z soba grile i zarlo ja wezme grila podejrzewam ze jacki z gorzowa tez i hiacenty wiec 3 starcza trzeba kupis wegiel rozpalke alkohol :) i zarlo to co kazdy je pasi buszmeno ty sie dogadaj z impulsem bo my razem wyjedziemy z reszta spotkamy sie w czarnkowie slavol wymys jakas trase alternatywna bez korkow :) i dziur
Niestety, niemożliwe. Na pewno będzie trochę dziur, a być może jakieś koreczki małe...... Miejsce na spotkanie.... orlen na głównej ulicy Czarnkowa, nie daleko spółdzielni mleczarskiej, każdy trafi a jak nie to każdy miejscowy pokieruje. Bobryt wspomina że pod figurą spotykają się o 11.00-11.45 więc już nie wiem na którą jedziemy.....
myślę że w świebodzinie będziemy koło 11:15, o 11:45 myślę żeby wyjechać, bo ok 13 w ośnie chcemy być.
to z pily o ktorej startujemy tak zeby spokojnie jechac 150nie przekraczajac pozdro
bedzie ktos dzisiaj na lotnisku??jesli tak to o ktorej??i czy bierzecie pod uwage F1??
Witajcie.
Karsto no raczej F1:). Pytanie do władz Temu Piła do Świebodzina przez Czarnków? Czy ja coś przeoczyłem na mapie, bo jakoś tak mi naokoło wychodzi. Planowałem na Poznań i A1 prawie do celu.