A gdzie te deszcze niby miały być?!Masz na myśli te parę kropli które spadło ostatnio i jeszcze szybciej wyparowało?Po takiej suszy będzie dobrze jak się grzyby chociaż pod koniec września pokażą - o ile coś naprawdę popada.
Printable View
A gdzie te deszcze niby miały być?!Masz na myśli te parę kropli które spadło ostatnio i jeszcze szybciej wyparowało?Po takiej suszy będzie dobrze jak się grzyby chociaż pod koniec września pokażą - o ile coś naprawdę popada.
E no nie przesadzaj... Padało od 15 w niedzielę, cała noc, cały poniedziałek, cała noc, i do południa we wtorek :) do tego rano jest już dość mocna rosa :)
Najlepiej do pierdoltic się wybrac tam są fajne grzyby papierzaki.
Jeszcze nie ma, a już późno więc jak się pojawia to pewnie podgrzybki. Rok temu pod frydlantem był wysyp borowikow ;)
Z cyklu widziany , widziana w Zgolku dziś pod MDK Time cirka 17:30 kombi 156 na ORI xenkach , kolor chyba Verde Boreale....i w skórkach i na ramkach:D
Nigdy jej nie widzialem :P za to w carefourze pracuje gosciu, stoi czesto przy komisie czarna 159 sw z relingami na dachu, zawsze macha i mruga :) ale bez ramek, wiec trzeba zaczepic :P
Siemanko, Powoli się rozglądam za felgami 17 na zimę do 159 które wejdą na duże brembo, jakby ktoś coś to dajcie znać :)
Ja czekam na info odnośnie moich 17 :D
Spróbuję ogarnąć temat czy juz mogę sprzedawać bo też mnie to już meczy
Czekam na info :P jak coś pisz na fb :)