-
Chyba nie muszę pisać kto się zachował jak gimnazjalista więc daruj sobie takie metafory.
Jak już ktoś tu wspomniał na pewno w przyszłym roku wszystkie płatności będą płatne z góry. Widać nie można niczego zostawiać na żywca bo potem trudno to połapać :) do tej pory nie było takich problemów, ale też się już nie powtórzą :P
-
Marek widze ze masz wielkie problemy z tym jak ktos Ci chociaz delikatnie zajedzie na ambicje. Gimnazjalista?
Spoko, moze byc ;)
Masz cos jeszcze ciekawego do powiedzenia na moj temat? Chetnie poczytam do sniadania i sie posmieje.
-
Nie musisz wszystkiego wiedzieć o czyiś ambicjach :)
-
Nie musze.
Ale Ty z kolei drogi kolego, nawet nie probujesz zrozumiec drugiej osoby.
Spotkalem sie z takim wazniakiem-organizatorem na forum mondeo.
Z doswiadczenia wiem ze nie warto z takimi ludzmi dyskutowac wiec zostaw sobie swoje uwagi dla siebie ;)
-
Odbitka z Gimnazjalista zapewne była do mnie, ale wporzo mam swój wiek nie musze zachowywać się jak 40 latek, przyjdzie na to czas. Luzuj majty bo Ci okular zaparuje...
-
Nie wazne do kogo.
Skoro jest tutaj tak powazana osoba to chociaz on powinien trzymac klase ;)
-
Jasne, ja tam jestem wciąż w pełnym luzingu jak nie ma poważnej rzeczy to po co się denerwować. Zalecalen kontakt telefoniczny do Ciebie bo też miałem problem z kontaktem do Ciebie, ale zostałem nakierowany i wiem jak to wygląda
-
Panowie. Robicie niepotrzebne zamieszanie. Niektórzy zachowali się niepoważnie z różnych powodów i na różnych płaszczyznach. A teraz trwa klasyczna zagrywka robiąca mętlik ot tak, aby zaistnieć. Typowe dla forum zniekształcenie rzeczywistości. Może postronne osoby których na zlocie nie było pomyślą że macie rację. Ale mnie ani uczestników nie interesuje co myślą osoby postronne tylko te które były.
Po paru stronach tematu wychodzi na to że nie można zwrócić uwagi komuś kto nie płaci należności i zachowania gimnazjalistów są wzorcem do naśladowania tylko organizator z paroma innymi był zbyt poważny i zajęty żeby dostrzec młodych gniewnych chcących zaistnieć. Cóż tak bywa :lol:
Po poprzednich zlotach jakie organizowałem nie było takich sytuacji. Co je wyróżniało od tego? hmmm.... :)
A może zbierzmy tu wszystkie uwagi i propozycje. Proponuję aby każdy komu coś nie pasowało o tym tu napisał. Wszyscy, każdy na pewno coś takiego znajdzie co by zmienił. Wyciągnę z tego wnioski, wprowadzę zmiany. Ci wszyscy co do mnie PW pisali też tu mogą się wypowiedzieć jeżeli chcą aby treść była upubliczniona.
-
Bez urazy Chlopaki ale Marek ma racje. Longman nie ma 15 lat, wziales cos to za to placisz i tyle. Rachunkow za dom tez nie placicie bo jest ciezka sytuacja zyciowa? Badzmy dorosli.... Marek dobrze ze sie zajmie ta sprawa bo w tym roku bylo troche oplat na miejscu: koszulki/piwo/ litewski specjal. I ciezko bylo to ogarnac :D
-
Bylo zrobic platne z gory ot co. A nie tak na urwanie jaj wszystko na szybko...
Jak mowilem. Przeprosilem 3 razy, mam sie plaszczyc przed Wami teraz czy co bo juz nie wiem?