- - - Updated - - -
Dzięki chłopaki! Temat prosty jak budowa cepa. AA musi być!
Printable View
Uruchomiłem sobie carplay w Stelvio z dużym ekranem. Dzień i noc w porównaniu do AA.
Jedyne co mnie zniechęca do zakupu iPhone to brak pełnego asystenta glosowego w języku polskim, któremu można dyktować wiadomości whatsapp itd.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
slave jest w schowku na stałe i podłączony do USB. wyjąłem kartę SIM, a hotspota włącza flow na AUtomate z jakimś tam włączonym workaroundem - działą mimo braku karty SIM i super. wszystko powyłączane (BT, usługi itp), więc bateria trzyma jak szalona nawet jak mało jeżdżę.
Telefon master w kieszeni, na jazdy po mieście nie ma problemu, na długie trasy (żadko robię) mam kabelek podłączony do slotu z tyłu pod nawiewami na tylną kanapę, przeprowadzony z boku fotela pasażera - jak potrzeba to sobie wtedy podepnę. Jeśli ktoś dużo jeździ to dobrze byłoby kupić telefon z ładowaniem indukcyjnym i dodać sobie gdzieś podstawkę.
- - - Updated - - -
tak też słyszałem, choć z każdą nową werjsą AA jest coraz lepiej (choćby nowy interfejs który można włączyć ok tych 3 miesięcy). co do poleceń głosowych w AA, niby działa, ale w Spotify trzeba jechać po angielsku ciągle (przynajmniej jak próbowałem jakieś 2 miesiące temu), więc też nie jest super kolorowo.
- - - Updated - - -
ostatecnie jeszcze auto z nowym radiem ale bez AA/ACP i próbować aktywować - z obecną wiedzą o wymaganych zmianach proxi myślę że 99% szans na powodzenie.
Czyli dobrze zrozumiałem,że jak kupię Giulie z 2017 z ośmiocalowym ekranem to jest szansa dograć AA? Czy po VINie da się sprawdzić czy auto ma radio nadające sie do takiego retroliftu?
W Stelvio jest ładowanie indukcyjne telefonu w schowku - trzeba tylko wyjąć organizer schowka i popatrzeć na ikonę czy jest ładowanie. Przynajmniej u mnie tak jest - nie wiem czy to standard czy opcja. Niestety mam Iphone'a bez ładowania indukcyjnego wiec nie uzywam. AA i CP działa od Iphone 6 wzwyż. 4 nie działa, 5 nie wiem.
Mi to raczej wygląda na symbol kluczyka...Załącznik 263233
to jest awaryjne doładowanie kluczyka - tak żeby móc odpalić jak wyładuje się bateria w nim.
to jest awaryjne doładowanie kluczyka - tak żeby móc odpalić jak wyładuje się bateria w nim.
Ale na jakiej zasadzie, że niby?