aktualnie posiadam oryginalne felgi. nie są złe z wyglądu, ale dość zniszczone. chciałem założyć coś grafitowego lub właśnie takie " dymione " jak wyżej.
no i myślałem żeby te oryginalne pomalować aczkolwiek nie wiem jak to by wyglądało
Printable View
aktualnie posiadam oryginalne felgi. nie są złe z wyglądu, ale dość zniszczone. chciałem założyć coś grafitowego lub właśnie takie " dymione " jak wyżej.
no i myślałem żeby te oryginalne pomalować aczkolwiek nie wiem jak to by wyglądało
To je odnów pomaluj na jaki kolor chcesz i będzie o wiele taniej niż kupno chinoli.
Teraz mam oryginalne ;P
U mnie w Brerze te 17" w graficie szału nie robią za małe do tego auta. Ciemne kolory optycznie pomniejszają felgę pomysl o 18".
18 raczej odpadają. Niedawno kupiłem opony 17 które też do tanich nie należały jak dla mnie. A masz może pod ręką zdjęcie tych grafitowych felg?
a czy ktoś się może orientuje jaki jest koszt odnowienia felg? bo w internecie to różnice są kolosalne.
daj fotkę najgorszej felgi i napisz skąd jesteś
Jak nie trzeba napawać rantów, uzupełniać ubytków to nie zapłacisz więcej za piaskowanie i malowanie niż 100zł sztuka.
Na fotce wyglądają na jaśniejsze bo odbija się słońce w polerowanych frontach w rzeczywistości są zdecydowanie ciemniejsze.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/08/366.jpg