A zakładał ktoś hidy do alfy 147 po liftingu ? jest tam jedna kostka na wszystkie żarówki, da się to jakoś bezpiecznie przerobić żeby podłączyć xsenony?
Printable View
A zakładał ktoś hidy do alfy 147 po liftingu ? jest tam jedna kostka na wszystkie żarówki, da się to jakoś bezpiecznie przerobić żeby podłączyć xsenony?
Przecież tam nawet soczewek nie masz!!!
ale chodzi mi o te chińskie xsenony z allegro
I co z tego? Jeszcze idzie zrozumieć ludzi którzy ładują hid do soczewek ale Ty? Masz w ogóle pojęcie co robisz ładując żarówki wyładowcze do zwykłych luster?
Wcześniej mialem założone chińskie xsenony w alfie 156, też nie bylo soczewek i wszystko wyglądało dobrze
Ja pierd...e :banghead:
Hahaha nie przetłumaczysz :D
Kamillot, czytaj:
http://www.forum.alfaholicy.org/foru...tml#post878107
Ja również odradzam zakładanie xenonów do lamp bez soczewek.. Zawsze jak widzę takiego, niezależnie w jakim aucie, to włączam długie, a co- niech widzi, jak to u niego wygląda:D
Kamillot-odezwij się na PW, to przerobię Ci te poliftowe na soczewki, wtedy z czystym sumieniem możesz zakładać chińskie xenony :D
I po co pisać takie brednie ?
Założyć to sobie może i do zwykłej lampy .. ale używać już nie.
Chcesz ksenon - są fabryczne. Kup lampy, kup spryski kup sprzet do samopoziomowania przerób elektryke i uzywaj.
Sam mam hid .. ale na przeciwmgłowych których używam do jazdy nocą, gdyż tryb dojazdów zmusza mnie do podrózowania po nocach i jest to przydatne .. ale nie przy normalnym uzytkownaiu jako krótkich ... ludzie ku...
Co się tak spinasz, co Ty jesteś spinner? :P Mało znam ludzi, którzy robią tak, jak napisałeś. Wszyscy chcą mieć wszystko po kosztach i tego nikomu nie przetłumaczysz.
Sam nielegalnie jeździsz na tych hidach w przeciwmgłowych, czyż nie? Znajomemu, nawet z tutejszego forum dali 1000zł, tak 1000zł!!! mandatu za właśnie hidy w halogenach.
Przyznaję, z tym czystym sumieniem to trochę źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że z czystym sumieniem może zakładac hidy, bo nikogo razić nie będzie jak w zwykłych lampach. Zrobić, zamontować, to on sobie może co chce i jak chce- jego sprawa przecież.