I ja poproszę dane do przelewu:) na przód+tył w kolorze do 156.
Pozdrawiam.
Printable View
I ja poproszę dane do przelewu:) na przód+tył w kolorze do 156.
Pozdrawiam.
Również poproszę o dane dotyczące płatności, pisałem już na pw ale bez odzewu.
witam ja poprosze do ar 159 przód i tył oczywiscie kolor czekam da dane do przelewu i kwote przelewu
pozdrawiam tatin142
gg 4253587
hejka! nalepki wysyłane wczoraj, w piątek będą w Waszych skrzynkach pocztowych, co do odzewu z mojej strony, na forum zaglądam maks 2 razy w tygodniu, 1 wieczór w tygodniu przeznaczam na odpisywanie i wysyłkę, więcej póki co czasu nie mogę poświęcić bo go braknie, każdemu odpiszę, to samo z wysyłkami, wszystkim wyślę, a więc troszkę cierpliwości i każdy dostanie info na PW i kopertę z zawartością do domu :)
Pozdrawiam i dzięki,
Wiertło
Witam mam alfę 166 i potrzebuję znaczek na przednią maskę,proszę o dane do wpłaty to wyślę pieniążki.(chciałbym zamówić 2 znaczki)Pozdrawiam Paweł.Mój adres pawelbruzda@onet.eu
Sorki że zaśmiecę - ma ktoś fotkę porównawczą oryginał a naklejka? Interesuje mnie jak płaskość naklejki odbiega od oryginalnego znaczka.
Witam. Jestem zainteresowany kompletem do AR 166. Mój adres ulanowski1@op.pl. Pozdrawiam :)
Właśnie dziś otrzymałam naklejki są rewelacyjne a gratisy hmm miodzio :)
Gorąco Polecam ,kolega Wiertlo to porządna firma.
A teraz zdjęcia przed i po efekt - chyba nie muszę opisywać !!!!Załącznik 54219Załącznik 54220
10 min. i logo jest nowe.
Pozdrowienia dla Marcina i jeszcze raz DZIĘKI.
Przesyłka dotarła. Gratisy rewelacyjne ! Wielkie dzięki ! :)
A teraz do tych co otrzymali wcześniej. Macie jakiś konkretny sposób jak oczyścić znaczek przed montażem i jak przykleić by nic nie zepsuć ? :)
ja cały znaczek wyczyściłem dokładnie rozpuszczalnikiem myśle że to zupełnie wystarcz, co do naklejek i gratisów rewelacja ;)
tu fotka jak to wygląga u mnie