No to jak to mówi klasyk: :Nie ma opierd..nia się!!!"
Róbcie ludzie te ostatnie przelewy i ruszamy z produkcja. Nie ma na co czekac!
:D
Printable View
No to jak to mówi klasyk: :Nie ma opierd..nia się!!!"
Róbcie ludzie te ostatnie przelewy i ruszamy z produkcja. Nie ma na co czekac!
:D
Zamówienie złożyłem. Przelew poszedł:)
I już nawet się zaksięgował - opłata od razu po zamówieniu, to lubię! :)
Sprawa wygląda tak że mam już 495 sztuk opłaconych a zamówionych jest 546 szt i teraz mam dylemat.. czy przyjąć jeszcze tylko pierwsze 5 opłaconych sztuk i zamknąć zapisy na 500 jak to było pierwotnie ustalone czy przeciągnąć zapisy do 550 szt bo tak też można zrobić.. połowa z tych osób które zamówiły ale jeszcze nie opłaciły to mi się niby potwierdziły że zapłacą więc nie wiem co robić. niby przekroczymy 500 opłaconych sztuk ale do 550 jeszcze trochę zostaje. pod koniec zapisów nagle jakiś taki boom sie zrobił, kilka nowych zamówień których się już nie spodziewałem :P
Zrobię tak - zobaczę ile jutro rano będzie przelewów, jeśli sporo i mocno przekroczymy 500 szt to wtedy spróbujemy dobić do 550 ale jeśli jutro ledwo co przekroczę 500 z opłaconymi to zostajemy przy 500 sztukach a wszystkie przelewy które dojdą już po tych 500szt zostaną zwrócone.
no to bedzie mozna niebawem zagladac do skrzyneczki..akurat prawie wiosna i nowy zapach :dance3:
Zwlekałem z zakupem do czasu aż autko wpadnie-mam nadzieje, że jakoś dam rade się załapać na zamówienie :PZawieszki zamówione i pieniążki też już poszły.
W tym momencie właśnie sprawdziłem przelewy i mam opłaconych RÓWNO 500szt zatem zapisy ZAMYKAMY, reszta osób która nie opłaciła proszę już NIE ROBIĆ przelewów bo wszystkie będą zwracane. Jedyną pocieszająca wiadomością jest to że producent zazwyczaj robi parę sztuk więcej, jeśli i tym razem pojawi się parę dodatkowych sztuk wtedy poinformuję Was o tym i je również sprzedamy natomiast oficjalne zapisy są już ZAMKNIĘTE
Super nareszcie coraz bliżej aby zawieszki wisiały w mojej Alfuni;D
Jaki czas realizacji zamówienia??:)
myślę że około 2 tygodni, jak sie dowiem na 100% dam znać
Dobrze byłbym wdzięczny;)