Aaaa, no to teraz wszystko jasne :)
Tylko czekać, aż igły passeratti tdi wypchną z rynku te niedobre hybrydy i elektryki co się tak ostatnio rozpanoszyły. A benzyny, z taką Mazdą i silnikiem skyactiv-x, to tylko nieciekawa ciekawostka. TDI RULEZ! :P
Printable View
Aaaa, no to teraz wszystko jasne :)
Tylko czekać, aż igły passeratti tdi wypchną z rynku te niedobre hybrydy i elektryki co się tak ostatnio rozpanoszyły. A benzyny, z taką Mazdą i silnikiem skyactiv-x, to tylko nieciekawa ciekawostka. TDI RULEZ! :P
Ale nie, nie te stare też są złe, te nowe są dopiero dobre, to dopiero mocznik daje im siłę i moc :)
Pod koniec roku planuję poniższego klocka :D Auto całkiem ładne i po skonfigurowaniu w rozsądnej opcji mieszczę się w 100k. Na włochach niestety stawiam krzyżyk bo.. wybór mierny a to co jest jest po prostu za drogie.
Załącznik 256890
Tylko szkoda że im te przetłoczenia przednie i tylne sie nie zeszły. Taka teraz moda że niby taka sztuka.
Jakbyś mi nie powiedział to bym nawet uwagi nie zwrócił :D jedyne co mi wadzi to dupa. Nie wiem co Niemcy mają za fetysz ale zarówno golf jak i tej Leon w kombi mają całkiem znośne ryjki, linię boczną poprawną az nagle za tylną osią doczepiają wagon towarowy :/
Ostatnio pojawił się tez w moich poszukiwaniach nowy zawodnik - najnowsza Astra K w kombi. W dopasionej wersji jest 10k tańsza od Leona i ładniejsza dupa. Nie wiem tylko jak te opoowskie silniki..
Benzyna w oplu 1.4 z turbo raczej bezproblemowa, miałem okazję zrobić kilka dłuższych tras Astrą J w kombi (poprzednik) z dieslem 1.7 CDTI i muszę przyznać samochód na trasę idealny, silniczek też nie sprawiał problemów.
W Astrze K nie podoba mi się ta chromowana listwa po bokach auta która kończy się dziwnie na tylnej szybie.
Aaaa no trochę festyniarsko to wygląda. Ale ogólnie auto sprawia przyjemne wrażenie. Przede wszystkim środek mi przypadł do gustu, który w odróżnieniu od twardego i ascetycznego Leona jest całkiem przytulny.
A kijanka proceed ci nie pasuje? Za 100 masz z silnikiem 1.4 140 a za 105 z automatem.
astra z tym chromem na dachu wygląda jak karawan pogrzebowy...
Listwa jest opcją. Można jej po prostu nie brać :P