pomalowany zderzak, zrobione i pomalowane nadkola, usunięte rysy parkingowe z drzwi
Printable View
pomalowany zderzak, zrobione i pomalowane nadkola, usunięte rysy parkingowe z drzwi
Zafundowałem mojej bźdźiągwie zestaw ala drewienko:)
Musiałem się pochwalić bo mnie radocha roznosi a dlatego że polowałem na to wszystko ponad rok czasu.
Maciek Ty to tylko carbon i nic więcej :D
Ty byś drewna nie założył a ja carbonu hehe
hehe ale nie mow bo ci sie podobało :)
W czyimś aucie nawet mi się podoba ale nie w moim :)
eeee tam w poprzedniej alfie mialem drewno i jak tylko sie nadarzyla okazja to zamienilem na carbon :) jakos drewno minie pasuje :p
A mi drewienko właśnie pasuje i to bardzo.Carbon to sportowo bardziej a drewno tak dystyngowanie wygląda :D
Boazeria dawno wyszła z mody:D
Ja jestem tradycjonalistą i boazeria jest jak najbardziej na czasie u mnie hehe
Na tvn turbo leci relacja z forzy:)
Wymieniłem żarówkę kierunkowskazu na poprawną, pomarańczową ;)
Już jakiś czas temu założone nowe żarówki H7 OSRAM+50% a wczoraj wymieniony olej na Motula i filtry.
Oramkowałem :) W końcu... :D
Wymieniłem filtr powietrza na wkładkę Pipercross i wyczyściłem przepływomierz.
Mycie, woskowanie, wymiana żarówek postojowych (pozostaje wymiana żarówek kierunkowskazów na nowe pomarańczowe - jedna 'nie wygląda' :))
Ha :D Dzisiej nowy termostat oraz czyszczenie ukladu chlodzacego plus nowiusi plyn chlodzacy :)
Mycie, odkurzanie, woskowanie, polerowanie oraz plakowanie wnętrza. Poza tym, to również i tankowanie:)
Ogólne mycie, czyszczenie, odkurzanie autka i założenie forumowych ramek.
Wymieniłem wszystkie zielone diody na ciemno niebieskie od podświetlenia w drzwiach, na desce i w zegarach:D trochę rozbierania było;)
wreszcie założyłem ramki oraz zmieniłem tarcze i klocki :P
Wahacze, drążki kierownicze, stabilizatory. Przespawany wydech. Wymieniona linka od gazu, przesmarowany lewarek zmiany biegów. Zostały jeszcze kompletne hamulce i "marchewa" :] Ale to się zrobi juto, bo niedzielna praca, się w g.... obraca :)
Kupiłem mojej Belli siostrzyczkę ;)
pranie boczków, foteli, podłogi, polerka :)
ja dzisiaj odebrałem dowod rejestrac.z policjii :)
coś narozrabiał?
odpowietrzyłem wysprzęglik :)
http://www.forum.alfaholicy.org/styl..._alfach-7.html czytaj przyjacielu :)
Folii nie zrywałeś?jak Ci się to udało?
Powinni mieć przyrząd do mierzenia przejrzystości.Zapewne nie mieli.
folii nie zrywalem bo przy nich nie musze a potem przeglad u znajomka i folia dalej na szybach :)
Ciekawe kiedy następne spotkanie będziesz miał czego Ci nie życzę oczywiście:)
Alfa dostala nowy zestaw sprzegla, wysprzeglik i przy okazji zostal wymieniony olej w skrzyni biegow. :)
Przed pierwszymi przymrozkami wymieniłem akumulator, bo stary już ledwie zipał
Maciek - tak właśnie myślałem kiedy Ci dowód zabiorą za szyby bo masz czarne jak noc z tego co widziałem na fotkach ;).
Może nie dziś ale w ostatnich dniach zamówiłem i odebrałem nowy zderzak przedni - swojego pługa na zimę na przodzie nie zostawię :)
Moja Bella otrzymała dziś choinki zapachowe Wunder Baum niebieskie. :D
dzisiaj moja bella otrzymala mycie woskowanie nabłyszczanie umyte szybki i poodkurzane w srodku :))
Dostała nowe klocki na tył :) Przednie poczekają na nowe tarcze :)
Wczoraj -> domykanie szyb z pilota w 147
Jutro -> przegląd rejestracyjny dla 156 no i może zestaw filtrów wraz z olejem dla 147
Moja również otrzymała nowe klocki na tył i płyn hamulcowy, a niedługo otrzyma również przegląd:)
przeciez na przegladzie bylem bez folii a potem ponownie nakleilem :P
---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:19 ----------
no wlasnie jak juz maja dowod zabierac to przynajmniej bede wiedzial za co :)
no i bella wymyta i wysprzatana dzisiaj :)