Victoria czy przypadkiem nie jechałaś dzisiaj w stronę Trzebini? Bo mijałem Alfe 147 w tym samym kolorze na rej. ST....
Printable View
Victoria czy przypadkiem nie jechałaś dzisiaj w stronę Trzebini? Bo mijałem Alfe 147 w tym samym kolorze na rej. ST....
a ja pozdrawiam srebna 156 sportwag (ramki) ktora wczoraj stała za laweta na poboczu za elektrownia,co tam kolego sie stało czy alfa teraz stoi w Italauto ? i pozdrawiam alfe 159 spotkana dzis w chrzanowie na parkingu biedronki
tak kolega też z forum :) jak mnie minąłeś to zobaczyłem, ze nie masz ramek ale awaryjki odrazu wywołały mój uśmiech :) noo co do kolorów to alfa ma specyficzne:) tego samego dnia kilkanascie minut wczesniej jakis policjant tez "przemalował" moją blue ince na czarny :)
jak jestes w cz-wie w weekend to zapraszam o 14:00 na spot pod tesco w sobote (jutro) jedziemy się pościgać na gokartach :)
jak coś to www.jkar.fora.pl
Pozdro dla czerwonej 156 GTA :) Przystawiła się do mnie na światłach wczoraj w Krakowie na skrzyżowaniu Wyki-Łokietka-Oploska około 24.00 :D Spojrzałem w prawo, jak zobaczyłem progi ala GTA przyciemnione szyby no i ten ryk V6 to podziękowałem.... :D GTA poszło tak, że nawet nie zobaczyłem czy były ramki czy nie...:D Tak czy owak pozdro :)
147 przy giełdzie w gliwicach dziś rano łapy były
pozdrowienia dla dwóch 159 (czarna i zlota w ślubnym wdzianku) mijanych koło 11 w Hałcnowie. Łapki były ;)
Pozdrowionka dla Uroczej Kierowniczki Srebrnej Alfy 147-ki rej. KN ... widzianej na alejach :-D oraz dla Kierownika i Uroczych Pasażerek :-) Czarnej 147-ki rej. KLI ... widzianej na zakopiance !!!
Pozdrowienia dla czarnej 159 na blachach SCI przy McDonaldzie w Jasienicy k.Bielska (gdyby nie smycz i kilka textow o Alfach) Odwzajemnione
Pozdrowienia dla pięknej kierowniczki w pięknej bordowej 147 SZY przed chwilką w Bytomiu na wjeździe z JP II na Chorzowską. Światełek z wrażenia nie było, ale za to szeroki uśmiech;)
Pozdrowienia dla kierowników 4 alf romeo które dziś widziałem. Niestety nie wiem jakie modele to były, bo nie znam dobrze jeszcze marki i szczerze to nie rozpoznaje modeli alfy tak jak mazdy. Chyba wszystkie były w hatchbacku i z okolicy 2002-2006. Dwie na ruczaju, jedna na tynieckiej, ostatnia między kryspinowem a balicami. Wszystkie w ciemnych kolorach. Jako że moją biankę odbieram dopiero w poniedziałek, jechałem testową mito użyczoną do poniedziałku dzięki życzliwości salonu Viamot, w kolorze pastelowym nero. Nie wiedziałem że alfaholicy się witają tak samo jak miatowicze na drodze - miłe zaskoczenie.
EDIT: właśnie sprawdziłem na stronie głównej. Były to prawdopodobnie 146 albo 147 :P
pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 na ramkach widzianego wieczorkiem na BP w Czańcu.
Pozdrowienia dla bella147mmm :):) spotkanej w Rycerskiej w Kętach:] dooooooobra impreza była:)
Pozdrawiam Marshalla za mini spota pod garażem :P
a ja pozdrawiam srebrna 156 sw na austryjackich blatach z ktora troszke pogonilismy na S1 ja jechalem 156 2,4 M-Jet. mimo ze kolega z zagranicy to wiedzial o co biega. Lapki awaryjki i gdyby nie uszy to usmiech dookola glowy:P
pozdrowionka dla kierowników z srebrnej 156 i bordowej 147 stojących dzisiaj przy MR.Burgerze w Włoszczycach i kierownika 156 sw jadącego 2-pasmówką do Murcek
pozdro dla czarnej 156 (chyba, kombi) pogoria 3 :) dzis sorki, ale nie macham juz do osób bez ramek bo 90% nie odmachuje :P
pozdro dla Lubimira dzieki za pomoc spoko alfista z Ciebei pozdro dla wiedzmaka :) i pozdrawiam jego 2 śruby co mu ukręciłem dzisiaj no coż za duzo mocy :P i pozdro oczywiscie dla piotrasa co na trasie bez wycieraczek hasa :P buahhahah
Pozdrawiam Marshalla - cierpliwie czekał aż wylosujemy właściwy kabel do jego samochodu :)
Pewnie nie czyta tego forum - ale pozdrowienia dla kierownika czerwonej Alfy 8c Spider, na trasie Katowice-Częstochowa :D
Ale sucz!
Pozdrawiam kierowce czerwonej 147 widzianej dzisiaj na Rondzie Matecznego w Krakowie przed 20. Dogonilem cie na samym rondzie, a skrecalem w prawo na Kalwaryjska, a ty poleciales prosto, wiec nie bylo kontaktu wzrokowego, a nie chcialem trabic na skrzyzowaniu :)
Pozdrawiam rowniez, widzianych po raz pierwszy, panow policjantow ze 159, ktorzy zatrzymali bialego lexusa pod Bonarka ;) Nie wiedzialem, ze te radiowozy sa w Krakowie. Respekt.
Pozdrawiam dzisiaj widzianą 166 po lifcie na tablicach KOL *** na terenie parkingu pod centrum handlowym Silesia.
Oraz złotą 156SW po lifcie która około godziny 20 wyjeżdzała z w/w centrum handlowego ;)
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonego gtv (chyba), widzianego dziś na Salwatorze, czerwonego 147 (albo inny model, podobny. Alfa była w sedanie), również na Salwatorze. Kierowca gtv odmachał, drugi niestety już nie - pewnie nie zrzeszony :)
Pozdrawiam Panów policjantow[HPG...] w pięknej 159 spotkanych wczoraj w Tarnowie w okolicy ronda na ul.Nowodąbrowskiej. Światełek nie bylo w obawie mandatu ale szekoki usmiech owszem:D
Pozdrowienia dla GT widzianej w piątek na podziemnym parkingu SCC od strony Tesco, ok 21:00, początek rejestracji SI. Śliczne auto!
I dla 145 widzianej w sobotę na światłach w Mikołowie k. Auchana, coś ok 18:00 chyba? Kierowcą był uśmiechnięty brunet :) Rej. SK.
Obydwie na forumowych ramkach.
Pozdrawiam właściciela srebrnej 166 na rej. KT z ramkami klubowymi, widzianego dziś w Nowym Sączu na Krakowskiej, niestety kierownik zapatrzony był przed siebie :)
pozdrowienia dla ciemnej oramkowanej 156 (chyba) widzianej wczoraj ok godz. 13-14 przy tamie na Żywieckim. Łapki były :)
pozdrowienia dla Spider'a Blue :)
stoi właśnie pod dworcem w G-cach.
pozdrowienia dla 156 SW SG XXXX na naszym ramkach.
spotkana przy Gliwickiej Wyższej Szkoły Przedsiębiorczości.
jechałem kawałem za Tobą czarnym P-tem 206 SW