pozdrawiam trzy "9" mijane Alfetty z kierunku Jastrzębie --> Wodzisław Śl. :)
Printable View
pozdrawiam trzy "9" mijane Alfetty z kierunku Jastrzębie --> Wodzisław Śl. :)
Pozdrawiamy Sołtysa, który mało nas nie staranował pod Żywcem ;)
Pozdro dla kolegi spotkanego w Mysłowicach 13-10-2013 o godz. około 17:00 (most Mysłowice <-> Sosnowiec), który mi machał ale nie widziałem bo mnie słońce oślepiało i dopiero mnie dziewczyna powiadomiła o tym fakcie, po fakcie :D
Pozdrawiam również ;-)
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalk now Free
Pozdrowienia dla blond kierowniczki oramkowanej (SG) grafitowej 156 spotkanej w Gliwicach :)
pozdrawiam czarna, oramkowana 147 fl na blachach SCI... widziana w Brzeszczach kolo 12:40
pozdrowienia dla właścicielki/właściciela czarnej Gtv na bytomskich tablicach, która stała dzisiaj koło kościoła na Chorzowskiej w Bytomiu
piękne 'telefony' :cool: i prawie pod moim blokiem ;)
Pozdrowienia dla kolegi w poliftowej 147- ta która wygrała konkurs piękności na opolskim zlocie ;) Spotkałem Cię w Chorzowie, skręcałeś w ulicę Lompy.
W niedziele jechałem na E75 w stronę Będzina i wyprzedzała mnie 156 na niemieckich blachach (nie na tymczasowych a stałych) i pięknie pomrugała awaryjnymi, byłem nieco zdziwiony :)
pozdrowienia dla srebrnej oramkowanej 147 na rej KT widzianej dzisiaj przed 8 rano obok Wawelu. Jechałem tramwajem, więc nie było jak machać :lol:
I spóźnione pozdrowienia dla srebrnej oramkowanej 156 widzianej przed Primostenem w Chorwacji jakies 3 tyg temu :)