Polski Topgear pisał, że moc równomierne jest rozwijana i jest to zaleta w stosunku co do C klasy Amg czy M3 bo tam jest strzał i tyle.
Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka
Printable View
Polski Topgear pisał, że moc równomierne jest rozwijana i jest to zaleta w stosunku co do C klasy Amg czy M3 bo tam jest strzał i tyle.
Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka
Silnik 3.9 TB Ferrari został silnikiem roku.
Jeśli ten 2.9 TB jest jego pochodną to powinien być co najmniej ok.
Zwróć uwagę, że stare chłopy z Top Gear też byli bardzo subiektywni, ale za to świetnie czuli samochody i wiedzieli do czego się przyczepić ... mu tutaj uwaga Chrisa nie pasuje (choć wiadomo - nie jeździłem Giulią). Poza tym oni kochali Alfy a Chris jest własnie chyba zwolennikiem aut niemieckich ... i nie ma co mieć mu tego za złe - gusta guściki.
Z dotychczasowych testow chrisa, np. 4C i rzeczy ktore mowil o alfie.. to mocno jej dopinguje i zawsze cieplo o niej wypowiada
oj Panowie Panowie. Chris akurat zna się na włoszczyźnie jak mało kto, wszak ma jedną z najlepszych prywatnych kolekcji Ferrari
W salonach Fiata we Włoszech wystawione są nowe Fiaty Stilo Sportwagon, które wejdą do sprzedaży we wrześniu. Na pytanie czy będzie Gulia Sportwagon odpowiadają może za rok. Dla mnie dziwna była odpowiedz na pytanie o procentowy podział produkcji - diesel, benzyna i wyszło 70% diesel, 30 benzyna. Zaskakuje fakt, że z klekotami wszyscy chcą walczyć.
"A ile razy 1.4 TSI był silnikiem roku :D"
Taaak....
Rozumiem, że to żart.
Raczej nie. W swojej kategorii co roku w latach 2006 - 2014, czyli przez 9 lat pod rząd:
http://www.ukipme.com/engineoftheyear/archive.php
Żeby było śmieszniej, w latach 2007 - 2014 w swojej kategorii wygrywał 1.6 BMW/PSA, który, jak wiadomo, też nie jest silnikiem niezniszczalnym.