Załącznik 195908 Polecam takie :) Moim zdaniem najladniejsze ori 17 dla 159.
Jakbym znalazl takie 18 z brery jakie miał misiek na zdjeciu to moge sprzedac :D
Załącznik 195909
Printable View
Załącznik 195908 Polecam takie :) Moim zdaniem najladniejsze ori 17 dla 159.
Jakbym znalazl takie 18 z brery jakie miał misiek na zdjeciu to moge sprzedac :D
Załącznik 195909
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/03/492.jpg A ja polecam te. Zwykle proste polerowane i wizualnie wyglądają na większe.
Dziękuję za podpowiedzi. Żonka jednak kupiła wczoraj czarne turbiny w rozmiarze 17, do tego dochodzą nowe oponki. Jak założę do czarnuli, to pokażę jak wyglądają na aucie:)
E no nie zawsze te chińskie podróbki są takie złe . Już pomijając alu ( Japan Racing i inne badziewia typu Dare czy Oems też są chińskie ) jedyne co mnie w kilku zraziło to lakier - wygląda jak pryśnięty sprayem z Tesco i czasem szybko się pęcherze robią , schodzi .
Te co wymieniłeś to przynajmniej mają jakąś nazwę i producenta ;D
Widzialem dzis na zywo na aucie te podrobki turbin i w porownaniu do ori sa duze różnice w wygladzie na plus dla ori.
Mam pytanie! Co powiecie na takie felgi 18"? Załącznik 196011
Rozstaw śrub 5x112, otwór centrujący duży (pierścienie trzeba będzie), ET 35. Wejdzie to? Bo tak tylko przymierzałem na szybko dzisiaj i się nad nimi zastanawiam.
Proxim jest tutaj największym fanem tego wzoru ;)
ma takie 20" i 19" w tym wzorze - AEZ Valencia